Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 12:16   #265
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
JOANNA zapomniałam wcześniej pisać.. Ucaluj ode mnie Laurkę, niech szybko wraca do zdrowia, a Tobie kochana wytrwałości

Mała dzisiaj niby nie marudna, ale spalaby tylko na rękach...

Eh, taki dziwny dzień.. Nazjezdzalo się do nas trochę ludzi, bo mój teść umiera
ojej

ja dzisiaj byłam na bioderkach i wszystko ok nawet nie musze podwójnie pieluchować (bo tak robilam na noc bo położna kazała)
no i na poczekalni mała dała czadu i musiałam cycka wyciągać, nie dlatego że była głodna a dlatego że była zmęczona i nie mogła usnąć... raz pociamkała 3 minutki i zasneła ale jak ją odłożyłam to znowu ryk a pozniej nawet cycka nie chciała tak krzyczała, w końcu załapała i 2 minuty i spi.. trzymałam ją na rękach bo bałam się że znowu zacznie wrzeszczeć
zauważyłam że strasza małpa się z niej zrobiła... albo je, albo chce spać... teraz to nawet czuwać za dużo nie chce w ciągu dnia bo od razu marudna

i teraz nie wiem co robić bo przy pierdzeniu wraz z bakiem idą malutkie kleksiki, dzisiaj za każdym razem jak pierdła to 2-3 kropelki kupki i teraz jak jej zmienie za każdym pierdnięciem pieluche to bedzie z 15 pieluch, wczesniej puszczała bąki bez wkładu a teraz żółte pierdki mi wali i teraz wymieniać całą pieluchę czy tylko przetrzeć tyłek a te wsiąknięte plamki niech sobie będą w pieluszce

Edytowane przez malwiska
Czas edycji: 2014-08-25 o 12:18
malwiska jest offline Zgłoś do moderatora