Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Cytat:
Napisane przez Fame
JOANNA zapomniałam wcześniej pisać.. Ucaluj ode mnie Laurkę, niech szybko wraca do zdrowia, a Tobie kochana wytrwałości
Mała dzisiaj niby nie marudna, ale spalaby tylko na rękach...
Eh, taki dziwny dzień.. Nazjezdzalo się do nas trochę ludzi, bo mój teść umiera 
|
ojej 
ja dzisiaj byłam na bioderkach i wszystko ok nawet nie musze podwójnie pieluchować (bo tak robilam na noc bo położna kazała)
no i na poczekalni mała dała czadu i musiałam cycka wyciągać, nie dlatego że była głodna a dlatego że była zmęczona i nie mogła usnąć... raz pociamkała 3 minutki i zasneła ale jak ją odłożyłam to znowu ryk a pozniej nawet cycka nie chciała tak krzyczała, w końcu załapała i 2 minuty i spi.. trzymałam ją na rękach bo bałam się że znowu zacznie wrzeszczeć
zauważyłam że strasza małpa się z niej zrobiła... albo je, albo chce spać... teraz to nawet czuwać za dużo nie chce w ciągu dnia bo od razu marudna
i teraz nie wiem co robić bo przy pierdzeniu wraz z bakiem idą malutkie kleksiki, dzisiaj za każdym razem jak pierdła to 2-3 kropelki kupki i teraz jak jej zmienie za każdym pierdnięciem pieluche to bedzie z 15 pieluch, wczesniej puszczała bąki bez wkładu a teraz żółte pierdki mi wali i teraz wymieniać całą pieluchę czy tylko przetrzeć tyłek a te wsiąknięte plamki niech sobie będą w pieluszce
Edytowane przez malwiska
Czas edycji: 2014-08-25 o 12:18
|