2014-08-25, 12:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka
Wszystko zależy od nauczyciela, jego zaangażowania.
Moja siostra też uczy tego wspaniałego przedmiotu, ale dziewczyna ma zapał ćwiczy razem z uczniami, zajęcia mają zorganizowane do do minuty, zero powtórek, zawsze coś nowego - podpatrywałam, dlatego się wymądrzam.  
|
Nie no czemu się wymądrzasz, ja wiem że są tacy nauczyciele. Ale to są jednostki, nikt nie pilnuje tego co się dzieje na wfie bo liczą się inne przedmioty. W ogóle się u nas nie patrzy na zdrowie dzieci mimo że to w dzieciństwie najłątwiej zauważyć z nim problemy bo potem człowiek się przyzwyczaja i tak żyje.
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka
Żeby to było takie proste, jedna awanturka i sprawa załatwiona.
Niestety tak nie jest.
Awantury o zmywanie brudnych naczyń zakończyliśmy po 7 latach - kupując zmywarkę. Ale kostki to ja zawsze muszę kupić i załadować urządzenie, czasami uda mi się zmusić TŻ żeby rozpakował.
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------
a kiedy planujesz wizytę u lekarza, aby to sprawdzić?
|
Pod koniec września dopiero, po wizycie u gina. Ostatnio mi się nie udało zważyć. Ja zresztą już na to nie patrzę aż tak żarliwie jak na początku bo po zdjęciach widzę ogromne zmiany 
Nie wiem, ja jestem po prostu inną osobą. Nie dałabym tak do siebie mówić, z mojej strony to byłby koniec. Nie umiałabym żyć z kimś kto nie chce mi pomóc i kto mnie nie słucha. Zresztą wiele relacji tak kończyłąm, jak ktoś nie przystaje na moje warunki to na razie, ludzi na świecie jest mnóstwo. I nie żałuję, bo póki co jestem pewna, że znalazłam ideał. Ale jeśli coś mu odpieprzy nie daj bóg to będę szukać dalej - wiadomo, nie wiąża mnie dzieci ani ślub ale nawet gdyby tak było to jestem za dużą egoistką żeby na to patrzeć. Nie tweirdzę że to słuszna postawa, po prostu dorastałam obserwując związek dwojga ludzi, którzy całe życie niszczyli się nawzajem bo na siłę usiłowali ze sobą być. Nie chcę, aby tak wyglądało moje życie a wierzę, że zaczyna się włąśnie od dupereli. I powiem szczerze, że wolę być sama i byłam przez bardzo długi czas niż być z kimś kto ma mnie w nosie poza łóżkiem i ugotowaniem obiadu. A miłość w życiu jest dla mnie wszystkim. Jestem gówniarą, nie mam dzieci, nie mam ślubu, ale wiem jak krótkie jest życie i jak wielu ludzi je marnuje na niewdzięcznych dupków.
Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-08-25 o 12:32
|
|
|