Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-25, 13:06   #2904
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Larysa 8* mowil ze nie ma sensu tych dodatkowych 300zl za duofixa wykladac bo ten nasz na pasy dobrze trzyma my mamy kidzona, mini nie btalam pod uwage bo w razie W chcialam miec opcje posadzenia go przodem-mam nadzieje, ze nie bedzie takiej koniecznosci
DZIĘKUJĘ

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Laryska a ja wzielam kidzofixa (to to samo co duofix), bo nie mial gosciu na stanie kidzona, a ja potrzebowalam fotelik na juz. mial jeszcze duofixa ale juz nie chcialam przeplacac.

swoja droga musze pochwalic serwis maxi cosi. wyslalam im tobiego z prosba o wycene naprawy, bo juz dawnooo po gwarancji bylo. zadzwonili ze wymienili pas krokowy i ze jedyny koszt to za kuriera 20 zl wiec fajnie, fotelik naprawiony i bedzie u dziadkow zebym nie musiala axkida przekladac, a Blanka w tobim ma jeszcze sporo miejsca, a niby fotel do 4 lat
również DZIĘKUJĘ!
i super z tobim zawsze w razie w będzie do użytku

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
eeee nieee, jest kilka sklepów w Pl prowadzących sprzedaż.
ale generalny dystrybutor to jest osoba u której te inne sklepy w Polsce się zaopatrują ja to tak kminie na podstawie firmy znajomych, też byli w USA podpisali dystrybutorstwo tak jak pan 8* i teraz inne firmy z Polski nie zamówią z USA tego towaru tylko od tej firmy znajomych która zaopatruje się w USA

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
My zaraz się zbieramy i jedziemy, trochę się martwię bo Bartek będzie śpiący ale może nie będzie marudził trzymajcie kciuki żeby dobrze to zniósł
udanego spotkania

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Mam pytanko
czy dawaliscie maluchom zupe zaprawiana smietana? bo gotuje dla siebie kalafiorowa i chcialabym dac tez na obiad malemu. i nie wiem czy odlozyc przed, czy dac wlasnie zaprawiona
ja tak

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
wita córka marnotrawna
niestety nie nadrobie ani tu ani k. sebka coś dopadło nie wiem jeszcze co więc czekam...wczoraj wrzeszczał pół nocy ...a to że wrzeszczał to mało powiedziane ....bolał go brzuszek bo jak masowalam to purtał i była ulga, żadnego leku prrzeciwbólowego nie byłam w stanie mu podac bo jak tylko zbliżałam sie z woda czy czymkolwiek to ryk nie z tej ziemi wiec kimał na mnie w pozycji pionowej na kangurka....jejciu nawet jak malutki był to tak nie było. o 4 goraczkował i tak zamiennie raz jest tempka raz nie ma ...i rano wstał okupkany cały a ja nie zauważyłam i wziełam na rece i poszłam po pieluszke a w tym czasie wysmarował sobie całą główke i moją tez kupajką tak wiec wylądowaliśmy pod prysznicem
w tej chwili ma już drugie spanie a praktycznie nic nie jadł ;/
oj zdrówka dla Sebcia oby go nic nie złapało
a historia z kupką...