2014-08-25, 14:13
|
|
|
Pani żona :)
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez Devileek
biedna  po godzinie 12 wpisz swoje dane pesel, gdzie się urodziłaś i może jakoś pójdzie  ja mam nadzieje, że u mnie nie będzie problemu a jak będą to muszę jechać 40 km do kalisza 
|
Muszę coś wymyślić 
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Kto to drużba? Jakiś wodzirej?
|
U mnie drużba to starszy/świadek 
Cytat:
Napisane przez kognisia
A u nas drużba to świadek  bawią mnie te regionalizmy  niby ten sam kraj, a różnie na różne rzeczy się mówi :p
Wstałam!
Przegięłam chyba na wakacjach z jedzeniem byle czego i muszę sobie zrobić teraz akcję odchudzającą! A tak chętnie bym wszystko jadła :p
|
U mnie też 
Cytat:
Napisane przez Devileek
ja uważam że dobre jedzenie i dobry zespół to podstawa udanego wesela !:P
No niestety dopiero 29  wykończę się nerwowo do piątku
|
Ja się wcale nie denerwuję wynikami, ale jestem po prostu ciekawa 
Cytat:
Napisane przez lolusl
Na 90 % ta,jeszcze musimy pojechać zobaczyć za tydzień
Jest przepiękny park dookoła,bo to budynek Uniwersytetu Przyrodniczego
Sala teraz wygląda tak,ale wczoraj widzieliśmy,że ją remontują,jest zrobiona na śliczny kremowy kolor z elementami mięty  I wszystko nowiutkie,czyściutkie  Jak będę w sobotę,porobię zdjęcia,bo serio różnica mega mega 
Babka mi tylko nie odpisuje jakie terminy mają wolne,ale jak nie 2015,to 2016,w sumie jestem raczej zdecydowana na to miejsce,bo było moim nr 2 po tej Brzezinie,ale bałam się,że rodzicom się nie spodoba(tż już był ze mną wcześniej i akcept był.  )

|
Lolusl ten pałacyk musi wyglądać cudownie zimą tak lekko oprószony śniegiem 
Cytat:
Napisane przez Madzialena7
O właśnie, zapomniałam, że oprócz tych 4 gorących dań były jeszcze lody  .
Ja założyłam sobie zeszyt ale mam tam tylko napisany dokładny wykaz gości z mojej strony i w kosztach tylko zaliczka za salę  .
|
Ja założyłam zeszyt, trochę w nim popisałam i nie dokończyłam go :P A miałam na niego dobry pomysł, a teraz mi wypadło z głowy wszystko
|
|
|