Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 13:33   #2912
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
też mam czasem dośc, pewnie jak większośc z nas.
Ale bardzo bym chciała, żeby miała rodzeństwo, zbyt długo i wnikliwie neima co analizować bo nigdy się nei zdecydujemy
u nas jedyna opcja to taka, że małż zadecyduje, bo ja serio mam chyba jakąś obsesję z tym planowaniem i analizowaniem... ale powiem Wam, że nieźle mi to idzie
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
tarczycówki
macie powiększoną tarczycę przy Waszych nieprawidłowościach?
dzisiaj usłyszałam, że mam powiększoną i żeby zrobić usg, robiłam 2 lata temu.
ja mam powiększoną i mam guzki mnie bada zawsze rękami a później mam usg

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam fotelik na rower niestety nie mialam tyle kasy na te polecane, mam nadzieję ze ten tez bedzie ok. Jutro ma przyjść także będziemy śmigać to oznacza dla mnie nowa jakość życia bo do centrum wsi mam za daleko zeby isc nogami a do samochodu nie zawsze mi sie chce pakować i jechac. A tak to rowerkiem będziemy jeździć na plac zabaw i do sklepu i bedzie super
poka poka

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja nie mam tego dylematu, bo drugiego nie planuję Dasz radę, ja mam za soba trzy kursy w SKwP, papier na usługowe prowadzenie ksiag i prawie skończony biegly. W planach ACCA. Tematy mieszkaniowe zalatwiane dwukrotnie a do menopauzy jeszcze trochę czasu mam. Kilkoro dzieci bym dała radę trzasnac
wiem, wiem my póki co to mamy dom ale chcemy jeszcze kupić mieszkanie co by mieć dwie nieruchomości
co do kursu to wiem, że dam radę, chodzi o to, że po kursie muszę najpierw pracę załapać, wdrożyć się itd. a to potrwa no i zanim te rzeczy nie będą odhaczone to nie ma opcji bo o ile w ciąży mogę pracować to już na macierzyńskim nie bardzo a nie po to robię kurs, żeby od razu po nim zajść w ciążę i siedzieć 2 lata w domu

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ależ macie rozkminy... czasem myślę, że chyba lepiej wpaść. Bo nigdy nie ma odpowiedniego czasu na 1 dziecko, a tym bardziej na 2. I chodzimy myślimy, analizujemy, i planujemy.
A jak zaliczymy "wpadkę" to jednak już nie ma co myśleć, że musze zrobić to i to, że muszę mieć to i to.
o nie dziękuję
pierwsze było zaplanowane w idealnym czasie i było bardzo łatwo zaplanować
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ok, decyzja na 90% podjęta będzie najprawdopodobniej kidzone
napisałam też maila do pana 8* ciekawe czy mi odpisze
gratuluje wyboru kamień z serca nie?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora