Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 19:53   #1657
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Ale tu dzisiaj spokój...
Dobrze, że za tydzień już wrzesień, bo przy tym leżeniu i samych powtórkach w tv to wariuję... a tak to chociaż coś nowego w tv będzie
tez nie będę wiedziała co ogladac
Lekarze! Masterchef! Hell's Kitchen! i wiele innych bo nowa ramowka jesienna! będę ogladala tv do upadłego az do porodu, bo potem znow czasu nie będzie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
Wy to macie przynajmniej jakies rozeznanie ile Wasze maluchy waza a ja nie wiem nic..w 20t5d mialam usg prenatalne i wlasnie tam podano mi orientacyjna wage..maly mial wtedy 355 g i od tego czasu rzadnych informacji..

wlasnie dzwonil tz..byl w szpitalu i operacje ma dopiero 19.09..nie maja wolnych terminow..on ma jeszcze 1 szczepionke miec na zoltaczke i zlecone jakies badania..no chyba,ze sie pogorszy i bd na cito operowany.. porazka..
ja podobnie jak TY nie mam rozeznania ile wazy Dzidzia, na polowkowym miała 335g, czyli podobnie, a od tego momentu nie wiem ile wazy, ile mierzy, tyle ze serduszko bije i ile na minute drazni mnie to, bo w tym momencie to ważne... i irytuje mnie to.
a co do TZ to biedny ze tak długo musi czekac! ahhh... to jest wlasnie z sluzba zdrowia, ze pod koniec roku nie maja terminow.
moja siostra nabawila się zapalenia pęcherzyka zolciowego ze wskazaniem do jego usuniecia - i jeśli nie ma zagrozenia zycia to termin na listopad, a jak się będzie dzialo cos, to wtedy pogotowie i się zdecydują na usuniecie go....

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość

Chciałam się was spytać czy łapią was kłucia w pochwie? Ostatnio jak zmieniam pozycje to często mnie łapie, dziś nawet jak leżałam...

lapia, lapia niestety... czasem takie klucie, czasem ciagniecie...czasem w dole brzucha tuz, czasem w srodku... jeszcze trochę musimy wytrzymać

a ja dziś prawnie nie pisałam na wizażu choć miałam dużo wolnego jakos nie mogę ogarnąć tematow i się wyslowic

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora