Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Strzelić faceta w pysk!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-25, 21:01   #29
201607040940
Konto usunięte

Dot.: Strzelić faceta w pysk!

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Czytając ten temat, miałam w ogóle wątpliwości, czy pytasz poważnie, czy wakacje się kończą i trolle mają mają ostatnie podrygi.

To, że chłopiec nie chce zrobić tego, co mu każesz (zmienić całego swojego życia) w niezobowiązującej do niczego relacji, nie jest powodem do dania komuś w papę.
Nie rozumiem w ogóle, co chciałabyś tym osiągnąć. Jeśli masz problem z zahamowaniem agresji i agresją w takich sytuacjach, idź do psychologa albo na zajęcia z boksu (piszę poważnie).

Mój chłopak miał dostać w papę za to, że "na próbę", grożąc mi, skreślił 7 lat mojego życia zawodowego (usunął mi na cały dzień bloga, z którego mam profity i dodatkowy dochód - stwierdził, że da mi nauczkę - poczuł się dzięki temu jak Bóg). Na szczęście ochłonęłam i stwierdziłam, że nie będę tracić zimnej krwi, bo mogłabym pogorszyć sytuację (mógłby zrobić coś gorszego) i się z nim dogadałam. Nie mniej jednak, i tak nadal nie mogę na niego patrzeć czy przebywać w jego towarzystwie. To JEST powód do zarobienia w papę.
jesteś z nim nadal? mimo że nadużył Twojego zaufania?

Autorko, jak byłam nastolatką zdarzyło mi się użyć siły/ strzelić facetowi w twarz. Byłam młoda, głupia, więcej mi się nie zdarzyło... Nie oddał mi.
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując