Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 00:23   #1694
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Lola Kropki Rozumiem dylemat w piątek miałam podobne "rozterki egzystencjalne", jaki rożek wybrać http://allegro.pl/rozek-minky-becik-...537761618.html w końcu się zdecydowałam na patchworkowe róże z bladym różem Minky, jutro ma być paczka
Ja sobie wymyśliłam pościel do kołyski właśnie z ochraniaczem z jednej strony z pluszu Minky, a pościel właśnie w takie kropki i paski. Dogaduje właśnie z kobietą, która szyje na zamówienie i ceny wydają się naprawdę niskie w porównaniu z gotowymi pościelami, a na zdjęciach wygląda to bosko (ochraniacz 55zł, baldachim 20zł, komplet pościeli 25zł)

Czekoladka
świetne kolory, ja byłam napalona na Navingtona granat z kremem, ale że używany kupowaliśmy więc tak swobodnego wyboru nie miałam. Mamy granatowo niebieski, ale za to z dwoma stelażami, Corvet i Finn. Też polecam, świetnie się prezentują i widać po nich, że są bardzo dobrze zrobione. No i ten stelaż Finn, parasolka, która pasuje też do gondoli jest fajnym rozwiązaniem do samochodu.

Tak odnośnie wózków to faktycznie strasznie dużo miejsca zajmują w samochodzie My mamy duży bagażnik, chociaż nie kombi i żeby zmieścić stelaż klasyczny to gondola musi leżeć bokiem. Naprawdę się tego nie spodziewaliśmy.

martha
dasz radę! już tak mało nam zostało. Ja w chwilach kryzysu mówię sobie, że jeszcze aby 6 tyg. i mała może się rodzić. Po tylu miesiącach teraz musi być dobrze, aby wrzesień minął i już prawie koniec
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora