2014-08-26, 00:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0
Lola Kropki  Rozumiem dylemat w piątek miałam podobne "rozterki egzystencjalne", jaki rożek wybrać http://allegro.pl/rozek-minky-becik-...537761618.html w końcu się zdecydowałam na patchworkowe róże z bladym różem Minky, jutro ma być paczka 
Ja sobie wymyśliłam pościel do kołyski właśnie z ochraniaczem z jednej strony z pluszu Minky, a pościel właśnie w takie kropki i paski. Dogaduje właśnie z kobietą, która szyje na zamówienie i ceny wydają się naprawdę niskie w porównaniu z gotowymi pościelami, a na zdjęciach wygląda to bosko (ochraniacz 55zł, baldachim 20zł, komplet pościeli 25zł)
|
Napisz proszę co to za kobieta, z allegro? bo ja właśnie myślę nad taką pościelką...
Cytat:
Napisane przez ela_86
płacz i zgrzytanie zębami....
plus dwa razy dostałam poduszką....
potem zrobił siku, ale dopiero jak dałam mu piciu...
zrobił ze 3 łyki wody, ale cos czuję, że to wystarczy... i posika się do rana....
25 minut wyjęte....
żałuję, że się za to zabrałam
ale sobie moment wybrałam
mało stresów będzie miał
głupia matka
no i co, mam wrócić do pampków? ale już mu powiedziałam, że nie ma już pampków, to mi potem nie uwierzy, że będę po niego wracać do przedszkola....
na co mi to było
co to grzech wielki, że sikał w nocy w pieluchy?!
do wszystkiego sam dochodził, trzeba było i tu mu pozwolić....
doszłam do ściany
nie wiem co robić

|
Nie przejmuj się. Nie mam doświadczenia, żeby doradzić, ale w szkole rodzenia nam mówili, żeby jak się martwisz o dziecko (że mało je, że nie chce zostawać w przedszkolu, itp) to zadać sobie pytanie: czy dzieje mu się krzywda? Twój synek jest zaopiekowany, wstajesz w nocy, sprawdzasz mu pościel, chcesz go powolutku nauczyć... cierpliwości, wkrótce się uda!
|
|
|