Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 11:22   #691
dwakolory1
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa wsparcia nie wiem co bym bez Was zrobiła . Wiem że jestem marudna i już pewnie macie tego dość. Przepraszam .

Dwakolory bardzo mocno trzymam za Was kciuki, żeby się udało . Jak bardzo mi to wszystko przypomina mój związek tylko u nas to chyba jest po równo z winą. Tak sobie myślę, że on jednak nadal Cię bardzo kocha tylko gdzieś się zagubił w związku, może zrobił się wygodny i uparciuch z niego straszny.
Czy mnie kocha to tylko on to wiem. Ale napewno zrobił się wygodny. Sama go zresztą tego nauczyłam. Zawsze starałam się mu dogodzić, żeby w domu wszytsko było zrobione, obiad, posprzątane, ciasto, lekcje z Kubą, sprawy firmy. I zawsze chciałam za to tylko dobrego słowa, żeby był ze mnie zadowolony i to docenial. I na początku tak było. A potem już nie. Potem traktował to jako normę i np jak jeden dzień nie było obiadu to pretensje że nic nie robię. I teraz mam co mam.
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja bym chyba kazała zapłacić ze swojej skarbonki.Powinien się nauczyć konsekwencji.Ale ja się nie znam bo nie mam tak dużego dziecka.
.
Napewno tak należałoby zrobić, ale zycie weryfikuje. I serce też. A ja to chyba mało konsekwentna jestem w takich rzezcach. Zawsze mi go szkoda...
Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Nie wiem co Ci doradzić. Myślę że powinnaś na przyszłość zablokować sms-y premium. A co do kary to rozmowa i później jakaś kara. Może połowa rachunku rozłożona w ratach?Mam młodszego syna, ale już zaczynam doświadczać presji społeczeństwa, reklam np. ubranka najlepiej z Supermenem, Spidermen, Angri Birds. Sok, czy zabawka taka, bo ten albo tamten ma w przedszkolu.
To z tymi ratami to dobry pomysł! Tak zrobię. Albo myślałam jeszcze o tym, żeby od razy wziąć od niego połowe kasy ( na rower ma uskładane 1300 zł), np te 300 zł. Zostanie mu tysiąc. Jak starczy na rower to ok, a jak nie to dołoże tak żeby nie wiedział. On będzie miał świadomość że został ukarany i kasa zabrana a ja ... i tak to w efekcie zapłacę.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
A kołyska taka ale chyba ją przemalujemy
Bardzo bardzo ładna. Mi się podoba w ciemnym kolorze.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora