Wątek
:
Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-08-26, 13:16
#
3990
201610121609
Konto usunięte
Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 ...
Dziewczyny czytam a jakas dzisiaj jestem nie do życia i niby mam ochotę zacytować a jednak rezygnuje
Czuje sie jakby inaczej w brzuchu albo sobie wkręcam...nie boli mnie ale jest inaczej i nie wiem jak to opisać
nie chce mi sie dzisiaj myć głowy ani ogarnąć to jak mnie złapie porod to ja nie wiem jak ja sie w szpitalu pokaże
Cytat:
Napisane przez
Niestabilna
Takie tez, ale bardziej wole bułki z sendwich czy jak to tam te zamykane.... wtedy bulka jest taka chrupiąca a w środku niebo. Najlepiej szunka pieczarki i ser mmmm
No musze zaraz poszukac na ebay. Ale najlepiej nie te co dzielą tosta na pol tylko taka jedna wielka powierzchnia bo i bagietki mozna tostowac,albo duzy chleb tostowy
Mówisz o czymś takim jak na zdjęciu? My mamy taki z DeLonghi i to jest super bo to jest toster i grill w jednym
mozna go tez rozłożyć na płasko i grillować sobie albo złożyć i tez grillować albo tostowac
fajnie bo gruuube tosty mozna robić
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów 201610121609