Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 14:36   #1806
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Ela bardzo mi przykro Postaraj się niedenerwować dla dobra maluszka (!!!) i swojego ale powiem Ci, że masz rację z tym wkurzeniem. Ja bynajmniej zareagowałabym identycznie ! Dorosłemu przetłumaczysz że to za sprawą zmian organizacyjnych...dziecku juz nie. Wkładasz pewną prawidłowość malcowi do głowy... przygotowujesz go na nowy etap w życiu, który tak na prawdę wywróci mu dotychczasowy porządek dnia do góry nogami a tu taka wtopa ! Zrobili wodę z mózgu Tobie a przede wszystkim Ty synkowi !A Chciałas dobrze. Dla mnie to nieodpowiedzialne ze strony przedszkola... przeciez doskonale o tym wiedzieli już wcześniej... a bynajmniej powinni brać taką ewentualnośc pod uwagę i odpowiednio Was (rodziców) na to przygotować.
Zadzwoń jutro na spokojnie i spróbuj się czegos sensownego dowiedzieć i moze podpytaj co masz teraz zrobić w takiej sytuacji, kiedy przygotowywałaś Jasia do pewnej sytuacji a teraz okazuje się, ze jej nie będzie? Jakie jest ich zdaniem najlepsze wybrnięcie pedagogiczne z tej chorej sytuacji?

Żanet tylko 5 kg Ja mam już + 10kg