Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy chrzestny źle sie zachował?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 16:29   #1
Domi822
Raczkowanie

czy chrzestny źle sie zachował?

Chrzestny mojego dziecka nie dał mu nawet pamiątkowego obrazka czy choćby kartki z okazji przyjęcia chrztu.To bliski nasz kolega.Mieliśmy do niego zaufanie i raczej nie wyobrażaliśmy sobie sytuacji że przyjdzie do nas z pustymi rękoma.Chrzestna natomiast uprzedziła nas że mają krucho z kasa (leczą sie bo nie mogą mieć dzieci) ale i tak prezent dziecku kupiła byla to biała szatka i ciuszek.A tu takie dziwne dla nas zachowanie.
Mnie bardzo to zszokowało tak samo jak i mojego męża bo nie powiedzieli nic że mają krucho z kasą.Przeciez jesteśmy rozumni ludzie no ale lepiej by było jakby uprzedzili.Do tego z tego co wiem oni mają osobna kase w domu.Ona to co zarobi to zaraz wyda.Kupiła wyprawkę dziecku za 1000 zł same ciuchy i plecak kosztowaly 500 zł.Chwaliła sie jeszcze mi w przeddzień chrzcin.Nie liczyłam od nich Broń Boże na jakies sumy bo materialistka ze mnie żadna no ale raczej ja nigdy do nikogo bym nie poszla z gołymi rękami.Bardzo mnie tez to zdziwiło bo jakis dwa miesiąca wczesniej były moje urodziny dostałam od nich wódkę i branzoletkę gdzie nie spodziwałam sie ze cokolwiek beda mi kupować.O co tu chodzi?
aha miałam tez wrażenie że oni byli jacyś dziwni tak jakby byli pokłóceni.Wydaje mi sie że o kasę bo może być taka sytuacja że ona wydała wszytsko i nie mieli za co kupić.A takie sytuacje u nich to normalka.
Domi822 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując