Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 17:59   #4073
allckarola
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Jestem wyczerpana-córcia płakała,że uszko boli,więc musiałam jej zaaplikować czopek Nurofen,którego nie cierpi.Tak mi jej szkodaWizytę u laryngologa (prywatn ą) mamy na jutro rano,chciałam dziś,ale było tylko do 12,a u nas w przychodni termin na za tydzieńTeż dziś się poryczałam,zdenerwowałam i w ogóle myślałam,że zaraz urodzę, bo moja rodzicielka też mi nerwów trochę napsuła, choć wiem,że chciała dobrze:/Także mam kiepski dzieńBrzuch mi sie napiął, mimo, że już nerwy mi trochę przeszły,bo córa teraz ,oczywiście,nagle odżyła i nawet rozrabiaJak pomyślę,że niedługo będę to przerabiać razy dwa,to mi słabo
Biedna corcia mam nadzieję ze bedzie dobrze. Nie denerwuj sie jutro mała dostanie coś na ucho i bedzie ok. Chodź zdaje sobie sprawę ze to dla małej i Ciebie męczące.
Ja wczoraj napięty brzuch dziś znów to samo. Rano było juz ok a teraz muszę leżeć. Mam nadzieję ze tak ma być bo czuje sie jakaś wzdeta brzuch boli czasami kuje.
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora