2014-08-26, 18:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Cytat:
Napisane przez Demi93
Kretka, powiedz mi, czy ty umiesz czytać i przetwarzać tekst czytany tak żeby go zrozumieć? Bo coś nie wygląda czasem.
Serio nie widzisz różnicy między homofobią a bronieniem seryjnych morderców? No to ja nie mam pytań wobec tego, mogę jedynie specjalnie dla ciebie zaprojektować nagrodę za najglupszą wypowiedź tego milenium 
|
Zapomniałam o emotce na końcu zdanie i popacz co się dzieje.
Różnicę widzę, ale nie widzę sensu w wydawaniu opinii "żadna ideologia nie jest ważniejsza od uczuć innego człowieka". Bo ja np. nie lubię terrorystów muzułmanów, a oni też są innymi ludźmi i mają uczucia. A ja ich nie szanuję. O. Nie lubię też babć moherów, a one też mają uczucia. Widzisz, za dużo wyjątków jest z tej Twojej reguły Bo zakłada, że uczucia ważne są tylko u ludzi, którzy są dobrzy. Nom.
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Pedofile i seryjni mordercy szkodzą innym, a normalnie żyjąca para homo nikomu nie szkodzi. Nie mówiąc o tym, że pedofile i seryjni mordercy są chorzy na umyśle TU i TERAZ, a homoseksualiści (jako sama orientacja bo wiadomo że może się trafić homo morderca) nie.
|
Gdzieś pisałaś, że homo to choroba, ale dobra.
Nikomu nie szkodzą, tak samo jak moherowe babcie. A też uważam, że mają - te babcie - nasrane we łbie niektóre. I nie szanuję ich uczuć i poglądów. Nie ma uja.
Czas edycji: 2014-08-26 o 18:56
|
|
|