Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 18:33   #581
ever_92
Zadomowienie

Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Witam!
Ja już po wizycie. Było bez usg, lekarka sprawdziła tylko bicie serduszka i szyjkę - wszystko ok. Kolejną wizytę mam 16.09 a potem równo z terminem porodu czyli 30.09. Jeśli do tego czasu nie urodzę to dostanę skierowanie do szpitala. Wszystko robi się coraz bardziej realne...

Uu... jak to brzmi to JUŻ niebawem!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabus Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny po 2 miesiącach
poczytuje Was od tygodnia mętlik mam w głowie i
zastanawiam sie czy pisac cos czy tylko czytac ,
1 lipca pojechałam do rodziców na 2 tygodnie i przedłużyło mi się do 20 sierpnia a to z powodu mojego złego samopoczucia
zaczełam sie zle czuc u mamy pobolewał mnie brzuch bardzo nisko i wogóle po wizycie u tamtejszego gina okazało sie ze spojenie łonowe mi sie rozchodzi i zero chodzenia tylko za potrzeba i tak to zostałam pod opieka mamy/ bez z neta /.Teraz lepiej sie czuje spojenie stoi w miejscu juz sie nie rozchodzi ale mam unikać długiego stania i chodzenia teraz mąż bedzie sie mną opiekował i powiem ze dobrze mu to wychodzi.
Widze ze zakupki u Was pełna para u mnie raczkuja ale powoli damy rade
na pewno skorzystam tutaj z jakiś dobrych wskazówek
Pozdrawiam Was miłego popołudnia życzę

Hej
Szok, ja bym nie mogła tylko czytać i nic się nie odzywać to kompletnie nic wcześniej do nas nie pisałaś?

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Gosiak Twój synek to kawał chłopa!!! :O