Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 19:03   #1468
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Wygięta podeszwa i pozaginana pięta to pewnie deformacje, które zależą od sposobu chodzenia danej osoby (sposób stawiana stopy, ewentualne szuranie, różny nacisk, itp.) Buty z grubym futerkiem na pewno są cieplejsze niż skórzane z cieniutką wyściółką. O gustach się nie dyskutuje. Ja np. zimą uwielbiam połączenie emu, grubych legginsów (które są cieplejsze niż jakiekolwiek dżinsy czy inne spodnie) i dłuższego swetra. Fakt jest taki, że zeszłoroczne biedronkowe buty nie mają nic wspólnego z orginalnymi, czy chociażby z tymi z reserved, a których wspominałam. Szwy nie są najrówniejsza, a sam materiał cienki. Jak ktoś potrzebuje butów, żeby przejść do sklepu przez ulicę, kupi te. Ja do bramy na podwórko mam prawie 50m, więc wybrałam emu i było to jedno z najlepiej wydanych 500zł (ale to jednak dużo jak na buty). Skończmy więc temat emu i emupodobnych butów bo to wątek biedronkowy, a aktualnie tematem głównym jest koszmarna (dla mnie) gazetka urodowa.
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora