Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 20:56   #4247
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez Mamamarta2010 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, u nas srednio, Szymek ma katar, spuchniete oko, w nocy pokaszluje
Bylismy u lekarza i osluchowo jest czysty ale musimy go inhalowac sola fizjologiczna, odciagac katarek, zakrapiac oczka i kontrola w pt..
Mam nadzieje ze nie bedzie gorzej bo juz jestem spanikowana ze takie male dziecko a juz COS mu dolega, no cholera jasna
W nocy wlasnie jest najgorzej..

zdrówka dla Szymka

Cytat:
Napisane przez nagiAkt Pokaż wiadomość
Mamuska pytalas o komory. Mała miala robione usg przez ciemiaczko i wada potwierdzila sie - agenezja ciala modzelowatego. Oprocz tego wyszlo, ze w mozgu ma torbielki, jeden 0,4mm a drugi prawie az 0,5cm wyszlo cos jeszcze z rogami przednimi i tylnymi mozgu. Wczesniej nic takiego nie wyszlo. Po wizycie u neurologa moze bedziemy wiedziec cos wiecej. wiktoria zachowuje sie jak kazdy noworodek. Az ciezko uwierzyc, ze moze byc cos nie tak.
A jak u was? Jak glowka?
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Franek od soboty marudny, w nocy z niedzieli na poniedziałek mało co spał, a to pewnie ten skok

dzisiaj już czuję się super, pierś już nie boli, gorączki też nie mam, ale strasznie się pocę. Wczoraj wieczorem prawie 40 stopni miałam

Wczoraj zadzwoniła do mnie koleżanka czy nie chce ubrań po jej synku, więc dzisiaj pojechałam i wybrałam duży karton, prawie 2 h przeglądałam te ubrania, od rozmiaru 62 do 74. Ma policzyć ile wyszło i zaraz jadę jej zapłacić i odebrać. Ubranka z zary, reserved, h&m, smyka i cocodrillo

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

wszystkie dzieciaczki śliczne

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Ktoś pytał o opiękę:
mój tz miał 2 tyg opieki na mnie, wystawionej przez mojego gina po powrocie ze szpitala i jest ona 100% płatna.

Przywiozłam duży karton ubrań+ 2 reklamówki, w sumie zapłaciłam 670 zł więc nie dużo.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora