Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 19:12   #2259
kashia001
PeeeMaa!

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Uf na dzień dzisiejszy mam wszystkiego dość.
Byliśmy w Siedlcach. Mój humor po spojrzeniu na arkusz:
Ale jakoś napisałam.
Potem poszliśmy do galeri, siedzieliśmy tam pół dnia. Kupiliśmy słodycze do koszy dla rodziców, kolczyki (małe i wiszące), bibułki matujące, plastry na odciski, 2 pary spodenek dresowych sobie kupiłam białe majteczki, parasol czarny, cukierki na wyjście, dokupiliśmy szampana, wino, balony.
Wczoraj chrzestny Tż przywiózł 8l bimbru. Nie wiem po co to komu bo mamy bimber od sali ale spoko
Dostaliśmy tez pieniądze od dziadków Tż
Wczoraj podalismy liste gości.

Jestem wkurzona bo mój łańcuszek nadal nie doszedł, jakby jeszcze mało stresów

Kolczyki-podobaja mi się, ale na codzień. Slubne chciałam inne, dłuższe. Ale Tz jęczał że te za długie, za wielkie, za drogie-bo zwykłe nie srebrne. Wkurzył mnie więc wzięłam pierwsze lepsze żeby mieć z głowy.

Dzwoniliśmy do organisty-zażyczył sobie 350zł

Dziś jestem u siebie w domu. Jutro farbuje włosy, jadę kupić prefumy, sprzątam klatkę i mieszkanie chrzestnego.
W czwartek jedziemy do Tż, sprzątamy remizę, dekorujemy, rozstawiamy stoły, naczynia.
W piątek paznokcie, odbiór sukni, do księdza, spowiedź, zawożenie wszystkiego na salę, odebranie koszy od kwiaciarki
Sobota: z rana wieszanie tych durnych balonów, fryzjer, makijaż, odebranie bukietów. Przyjeżdza świadkowa, ubieramy się, przyjeżdza Tż

Żem się rozpisała
ahh zaczyna się fajne czytanie relacji

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora