Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez fewcia
Dziewczyny dzisiaj w nocy strasznie szczekal pies sasiadow. Po raz pierwszy w nocy. Mówię do M. że sąsiadka pojechała na porodówkę. Tz się uśmiechnął i poszedł spać. Rano dostaje sms że urodziła się dziewczynka!! Nawet nie wiecie jak się cieszę ! Ale mam jakiś 6 zmysł, mówię Wam, nie pierwszy raz miałam takie przeczucie.  Szkoda że szóstki w totka nie umiem trafić
Pstryczku wracam, jutro mamy radę i plan itp. Czyli tak jak u Ciebie. Godzin mam mieć 16  Ale idę na studia więc od następnego roku szkolnego,o ile mnie zechcą, będę mogła uczyć drugiego przedmiotu.
Silver co do ilości urlopu to się zgadzam. W 100%. I wkurza mnie jak nauczyciele narzekają na swój los. Dac tych właśnie do pracy na 40 godzin w tygodniu (albo i więcej często ) to docenia co mają. I to mówię ja . Nauczyciel. Jest tylko jeden minus-mamy z góry narzucone kiedy ten urlop wziąć. W razie W zostaje jedynie zwolnienie, płatne strasznie
Black bardzo się cieszę! Będziecie się starać o kredyt?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
informatyka fajna jest, mam 
Cytat:
Napisane przez ezzo
Black, ciesze sie, ze u was takie nowe mozliwosci, nie ma to jak mieszkac samemu sobie.
Co do watku, ja nie odbieram tego tak, ze sie rozleci. Prawda jest taka, ze dzieci nasze coraz wieksze, dodatkowo mamy coraz wiecej obowiazkow, nowe prace, dzieci ida do zlobkow itp. Wiec samo przez sie, bedzie mniej postow, bo przeciez celem naszego zycia nie jest klepanie postow na watku, byle jak najwiecej. Ja mam nadzieje, ze kazda z nas dalej bedzie tu zagladac, bedzie wymiana doswiadczen, praktyk, czy po prostu opis co u nas. A ze z mniejsza czestotliwoscia, to taka kolej rzeczy po prostu. Ja wiem, ze jestem od Was uzalezniona, ale wiele razy mialam sobie za zle, ze za czesto tu zagladam, zamiast wykonywac prace. Takze, mam nadzieje, ze zle tego nie odbierzecie, ale mi pasuje, ze watek zwolnił, przynajmniej jestem na bierzaco i wrertowanie 10 stron z jednego dnia nie zajmuje mi juz calej godziny.
A my wladnie jedziemy poogladac kilka osiedli w Katowicach i Dabrowie G...
|
ejjj będziesz w DG moją sąsiadką? 
Sala zabaw Kangurek, obok policji, w Ch Europa:
http://www.kangurek.sosnowiec.pl
banalny dojazd - jak stoisz bokiem do dworca, że masz go po prawej - idź wzdłuż torów, skręć w lewo i już policję powinnaś widzieć, kawałeczek dalej jest stacja BP i taki wielki, pustawy budynek EUROPA II się to zwie - idź wzdłuż, wejdź na parking, i tam będzie ciuteńkę z boku taki długaśny zjazd dla wózków w dół - tam juz strzałki będą fajnie jest, naprawdę polecam
Cytat:
Napisane przez fewcia
Pstryku chodziło mi nie o urlop tylko o wieczną wojnę między nauczycielami a innymi. Tzn nauczyciele mówią że pracują w domu a inni zamykają drzwi i wychodzą z pracy. Nie ma co roztrzasać  Godzin miałam mieć 14,te dwie to właśnie znalezione na nauczanie indywidualne. A kierunek-mam nadzieję że ruszy, bo mało chętnych. Informatyka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Całe wakacje zapierdzielałam pracując. poważnie. ogrom papierologii, bo do menowskiego podręcznika nie mam nic. a dzisiaj okazało się, że mi nie zamówili ćwiczń dla dzieci w ramach dotacji, i nie mam na czym pracować
----------------------------
Dziewczyny, Sylwia w komentarzach rozwinęła myśl o małego chodzi, wyjec.
Doczytałam was. Padam, jestem tak zdenerwowana dzisiaj, tak mi źle, że szok.
|