Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Izotek- mój dziennik.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 20:14   #61
balbinka95
Raczkowanie

Dot.: Izotek- mój dziennik.

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość
Hej balbinka. Można dołączyć?
Zaczynam brac izoek od września, fajnym pomysłem będzie wspierać się nawzajem w tej kuracji. Chodzę do prywatnego dermatologa bo u mnie ci państwowi to są...pożal sie boże. Zrobiłam odpowiednie badania, wątrobe, lipidogram i test ciążowy...pani dermatolog chciała mieć pewność I z wynikami idę do mojej lekarki we wrześniu i zaczynam) Nie moge sie doczekać ale też się boje. Najbardziej tego jak bedzie wyglądać wizualnie moja skóra, czy bede mogła spokojnie wychodzić do ludzi;p
Oczywiście zachęcam wszystkich chętnych kuracjuszy do zdawania relacji Takie urozmaicenie jest nawet ciekawe bo każdy przechodzi leczenie inaczej i każdy chętny może się tym podzielić z resztą Shena, ja podobnie jak ty chodziłam kiedyś do dermatologa na kasę chorych i nie dość że efekty były zerowe (no... może Epiduo trochę pomogło), to wywaliłam naprawdę dużo kasy na to. Po jednej wizycie na recepcie było mnóstwo różnych różności za które zapłaciłam prawie 400zł. Lekarzowi prywatnemu bardziej zależy na zadowoleniu pacjenta bo dzięki dobrej opinii może on utrzymać się na rynku więc lepiej dać te stówke za wizyte bo w sumie i tak lepiej się to opłaca.
balbinka95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując