Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 22:56   #2303
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

A ja powiem Wam tak byliśmy dziś oglądać salę i szczerze mówiąc myślałam, że nam ją wynajmą bez ich jedzenie i obsługi pod Nasz catering- niestety nie ma takiej opcji :/ Sala cudna duża, nie było by problemu do tańczenia- również, nie wyobrażam sobie, żeby na moim weselu były dwa pomieszczenia jedno do tańczenia drugie do siedzenia, jak ktoś chce sobie pogadać, to kawki po weselu proponuje, a z drugiej strony nie chce żadnych kółeczek przy pierwszym tańcu czy oczepinach. Do tego to sala na, której również wesele mieli moi rodzice i równie dobrze, mogłabym wziąć w tym samy kościele co moi rodzice bo jest jakieś 100 metrów obok . Jednak zaczynam już wydziwiać i pierwsza myśl oczywiście była na nie. Tż chyba też się nastawił, żeby zrobić z tamtym cateringiem bo stwierdził, że musi się z tym przespać Jednak opcja tej restauracji jest równie kusząca, ceny menu zaczynają się od 130-160 zł bez napoi gazowych, ciasta, tortu i alkoholu, na nasze wesele np. udziec to koszt 250zł. Od 8 lat jak ta kobieta tam pracuje, menu nie zdrożało, a przy najmniejszym opcji liczą 3 kawałki mięsa na osobę, do tego poprawiny robią za śmieszne pieniądze 20zł/ osobę. Szczerze mówiąc, myślałam, że pojedziemy powiedzą nam, że możemy ją wynając i tyle a tu lipa :/

Te zdjęcia w wrzosie piękne, ale jakoś mnie nie urzekają, w mojej okolicy dziewczyna miała na zdjęciach parę która we wtorek wracała gdzieś tam zza granicę i musiała w poniedziałek zrobić plenere a tak wtedy lało, ale jakie fajne fotki wyszły

Idę robić grafik, nocka z głowy
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora