Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 22:07   #2046
sarah67
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
My mamy maskotkę z tego drugiego linku. Na początku się bała, a teraz sama wchodzi, pobuja się i złazi. Chyba tylko raz łazańca wywinęła ale to przy schodzeniu.

Zuźka miała takie i jej się noga pociła w tym

Jestem zaskoczona Twoją decyzją.
Oby teraz już wszystko było ok. I miej tego chłopa na oku non stop.

Świetna jest
no wlasnie a ten konik niby malutki bo wysokosc do siedziska 35 cm, ale nie wiem co Ona bedzie wyprawiac, moze lepiej wlasnie to co masz Ty zawsze pozniej maskotka zostanie a konika jak bedzie starsza

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
pod warunkiem ze sie zwroci a ztym niestety bywa roznie

i smiem twierdzic ze na tym nie koniec bo pewnie jeszcze cos extra wymysla

co jest, chodzi o te cwiczenia?

o wlasnie...

oo, kciuki zatem!

powiem tak ja jak wychodzilam za maz to bylam zdecydowana ze wydam kazde pieniadze jesli tylko suknia bedzie mi sie podobac, ale tak podobac podobac - w sensie ze to bedzie ta moja, ta jedna jedyna za suknie placilam ja sama, mialam odlozone calkiem konkretne pieniadze wiec wtedy bylo mi wsjo ryba.
teraz z perspektywy czasu szkoda mi jednej rzeczy - nie tyle zmarnowanych pieniedzy co tego ze ona wisi w szafie i marnieje
a moze chcesz kupic ode mnie?

ufff, juz doczytalam

a moze podjedz do jakiego sklepu i sprawdz to na zywo, w sensie co bedzie bardziej mlodej odpowiadalo, czym bedzie bardziej zainteresowana...

tzn? jakas rocznica?
a co z ta praca w spa?

zalezy jeszcze jak to rezegral, tak czy siak przykra sprawa dla dziewczyny
na koniku siedziala podobalo Jej sie tylko, ze on ciut wyzszy był, a takie pluszaka na bujakach niestety nie bylo,

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Tak, Polaka Cale gimnazjum i LO do jednej klasy chodzilismy Gabi odkad poszla do przedszkola to chetniej mowi po angielsku niz po polsku ale my w domu po polsku rozmawiamy i w ogole nie widze opcji, zeby jej ten jezyk odpuscic bo co jak co ale z dziadkami musza umiec sie dogadac. Lili strasznie duzo powtarza po Gabi wiec sila rzeczy tez duzo po angielsku mowi

Powrotu nie planujemy

elllmi o ja Cieee
Przy "Fifi chcie oooopaaaaaa" myslalam, ze chodzilo o kopa
a ja tez mam pytanko, jesli uznasz za wścibskie nie odpowiadaj
zamierzasz posyłać dziewczynki dodatkowo do szkólek niedzielnych polskich?

zeby poznaly polską historię i literaturę?

z pakciuszek polecam renbut firmę, skórzana wkładka, w podeszwie "dziurki", moja Niunka szaleje i stopek nie miala spoconych ni razu

o takie mamy

http://allegro.pl/dziewczece-kapcie-...489397025.html
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora