2014-08-26, 22:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez Aga8484
My mamy maskotkę z tego drugiego linku. Na początku się bała, a teraz sama wchodzi, pobuja się i złazi. Chyba tylko raz łazańca wywinęła ale to przy schodzeniu.
Zuźka miała takie i jej się noga pociła w tym
Jestem zaskoczona Twoją decyzją.
Oby teraz już wszystko było ok. I miej tego chłopa na oku non stop.
Świetna jest   
|
no wlasnie a ten konik niby malutki bo wysokosc do siedziska 35 cm, ale nie wiem co Ona bedzie wyprawiac, moze lepiej wlasnie to co masz Ty zawsze pozniej maskotka zostanie a konika jak bedzie starsza
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
pod warunkiem ze sie zwroci  a ztym niestety bywa roznie
i smiem twierdzic ze na tym nie koniec bo pewnie jeszcze cos extra wymysla
co jest, chodzi o te cwiczenia?
o wlasnie...
oo, kciuki zatem!
powiem tak ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ja jak wychodzilam za maz to bylam zdecydowana ze wydam kazde pieniadze jesli tylko suknia bedzie mi sie podobac, ale tak podobac podobac - w sensie ze to bedzie ta moja, ta jedna jedyna  za suknie placilam ja sama, mialam odlozone calkiem konkretne pieniadze wiec wtedy bylo mi wsjo ryba.
teraz z perspektywy czasu szkoda mi jednej rzeczy - nie tyle zmarnowanych pieniedzy co tego ze ona wisi w szafie i marnieje 
a moze chcesz kupic ode mnie?
ufff, juz doczytalam
a moze podjedz do jakiego sklepu i sprawdz to na zywo, w sensie co bedzie bardziej mlodej odpowiadalo, czym bedzie bardziej zainteresowana...
tzn? jakas rocznica?
a co z ta praca w spa?
zalezy jeszcze jak to rezegral, tak czy siak przykra sprawa dla dziewczyny
|
na koniku siedziala podobalo Jej sie tylko, ze on ciut wyzszy był, a takie pluszaka na bujakach niestety nie bylo,
Cytat:
Napisane przez ania13.03
Tak, Polaka  Cale gimnazjum i LO do jednej klasy chodzilismy  Gabi odkad poszla do przedszkola to chetniej mowi po angielsku niz po polsku ale my w domu po polsku rozmawiamy i w ogole nie widze opcji, zeby jej ten jezyk odpuscic bo co jak co ale z dziadkami musza umiec sie dogadac. Lili strasznie duzo powtarza po Gabi wiec sila rzeczy tez duzo po angielsku mowi
Powrotu nie planujemy
elllmi o ja Cieee 
Przy "Fifi chcie oooopaaaaaa" myslalam, ze chodzilo o kopa 
|
a ja tez mam pytanko, jesli uznasz za wścibskie nie odpowiadaj 
zamierzasz posyłać dziewczynki dodatkowo do szkólek niedzielnych polskich?
zeby poznaly polską historię i literaturę?
z pakciuszek polecam renbut firmę, skórzana wkładka, w podeszwie "dziurki", moja Niunka szaleje i stopek nie miala spoconych ni razu
o takie mamy
http://allegro.pl/dziewczece-kapcie-...489397025.html
|
|
|