Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orbitrek cz. II
Wątek: Orbitrek cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 07:46   #980
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: Orbitrek cz. II

Cytat:
Napisane przez aga024 Pokaż wiadomość
Witaj Mało o tej firmie słyszałam i nawet nie mogłam znaleźć tego orbitreka Możesz napisać coś więcej? jaka cena, najlepiej link. Mój orbitrek kosztował 600zł z kołem 8kg firmy ZIPRO. Jestem jak najbardziej zadowolona (firma dość duża i z dobrymi opiniami, w razie gdyby coś się stało - serwis). Nie znam się dobrze na tych sprzętach, jednak 12kg koło wydaje się być całkiem "spore" jeśli jesteś początkująca, wystarczyłoby Ci mniejsze koło (przypuszczam, że cenowo byłoby duuużo korzystniej), takie jak chcesz kupić, pewnie są w siłowniach Oczywiście jeśli w planach dłuższy użytek także przez innych domowników, lepiej dołożyć więcej i kupić solidny sprzęt. Popatrz też na inne, bardziej znane firmy Jest to spory wydatek i nie ma się co śpieszyć, może jeszcze ktoś coś napisze na ten temat
Dziękuję za odpowiedź Sprzęt planuję kupić używany. Jest ich pełno na aukcjach interneowych. Często ktoś się nudzi tym urządzeniem i chce się go pozbyć. Obecnie poluję jeszcze na Buffalo (jakiś niemiecka marka chyba) albo Kettler, ale tutaj jest gorzej. Oprócz tego omijam raczej te "marketowe" marki.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując