Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię NIE ZNAM REGULAMINU Kosmetyki,perfumy CZERWIEC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 10:37   #91
orsztyna
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kosmetyki,perfumy

Hej bardzo jestem chętna na eclact d'arpege, do oddania mam m.in: La petite Robe noire EDP 30 ml, zużycie ok 5-6%, Lolitę Lempicką Si Lolita, krem Skin House Snail itp.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Hej, hmm mam jeszcze Synesis Białe Molo 100 ml - praktycznie ubytek kilku psików, a może interesowałoby Cię coś z pielęgnacji - mam bazę Good Kin Labs Z pore użytą raz
Baaardzo zależy mi na wymianie
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

A i mam jeszcze maseczkę lioele pore clean & tightening pack mniej więcej 3/4 opakowania, widziałam że szukasz glinki, a ona jest na jej bazie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

ok czekam na info Ale naprawdę nie szukasz niczego z pielęgnacji albo może jakiś azjatycki kremik BB lub podkład? Mam kremik bb od Maca kilka razy użyty, sorki, że tak kuszę ale bardzo mi zależy

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ok, rozumiem i czekam na info

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

ta druga
orsztyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując