Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 12:17   #1965
Justana1984
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
zawsze marzyłam, żeby mieć podobna prace
po administracji i podyplomowce z tego tematu nie znalazłam nic, albo nie bylam zbyt dobra na rozmowach, albo bez znajomości żeby się zaczepić... i tak oto pracuje w korporacji fastfoodowej i gdyby nie umowa na czas nieokreślony, bo pracuje od 19roku zycia tam, to dawno by mnie tam nie było. i nie bardzo chce tam wracac...
no praca jest zarąbista pieniążki nienajgorsze ale najbardziej cieszą mnie godziny pracy i to że wolne się należą jak psu buda a nie jak często u prywaciarzy że ciężko było tydzień urlopu dostać;/

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
a moja mała ostatnio troszkę bardziej leniwa, może takie dni, tzn. ruszać się rusza, ale trochę mniej chyba
moja tez od dwóch dni jakaś taka spokojniejsza ale za to czkawkę parę razy już miała

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
najlepsze jest to, ze nie mam całej skompletowanej wyprawki dla Hani, brakuje wanienki, ochraniacza, itp. itd., a ciuszki sa i wciąż kupuje chyba cos ze mna nie tak!
haha to tak jak ja
poza ciuszkami nie mam jeszcze nic. Dzisiaj idę oglądać wózek bo ktoś zamówił Fyna w kolorze Marine i idę na żywo obejrzeć może się zdecyduję wtedy

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Od babeczki. To wszystko jest poukładane tak 'na odwal sie', jak się postaram to wizualnie będzie ok, tylko to wypełnienie w ochraniaczu powinno być spójne a nie jakieś kulki parszywe Oby od faceta była lepsza! Nie chce mi się bawić w żadne reklamacje, generalnie to kulkowanie jest najgorsze, bawełna jest normalna, wykonanie też w porządku, może się czepiam, pozytywa jej wystawię ale nic więcej u niej nie kupię ani nie polecę innym
a też się nad takim rozwiązaniem zastanawiałam grrrr;p już z pościelą to ja nie wiem zupełnie co robić i jaką kolorystykę dobrać. Postawiłam w pokoju Liliowego (dla Lili) storczyka i powiem Wam że wygląda z tym żółtym bardzo ładnie
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora