2014-08-27, 12:17
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez martha330
zawsze marzyłam, żeby mieć podobna prace 
po administracji i podyplomowce z tego tematu nie znalazłam nic, albo nie bylam zbyt dobra na rozmowach, albo bez znajomości żeby się zaczepić... i tak oto pracuje w korporacji fastfoodowej  i gdyby nie umowa na czas nieokreślony, bo pracuje od 19roku zycia tam, to dawno by mnie tam nie było. i nie bardzo chce tam wracac...
|
no praca jest zarąbista pieniążki nienajgorsze ale najbardziej cieszą mnie godziny pracy i to że wolne się należą jak psu buda a nie jak często u prywaciarzy że ciężko było tydzień urlopu dostać;/
Cytat:
Napisane przez Zanet84
a moja mała ostatnio troszkę bardziej leniwa, może takie dni, tzn. ruszać się rusza, ale trochę mniej chyba
|
moja tez od dwóch dni jakaś taka spokojniejsza ale za to czkawkę parę razy już miała
Cytat:
Napisane przez martha330
najlepsze jest to, ze nie mam całej skompletowanej wyprawki dla Hani, brakuje wanienki, ochraniacza, itp. itd., a ciuszki sa i wciąż kupuje  chyba cos ze mna nie tak!
|
haha to tak jak ja
poza ciuszkami nie mam jeszcze nic. Dzisiaj idę oglądać wózek bo ktoś zamówił Fyna w kolorze Marine i idę na żywo obejrzeć może się zdecyduję wtedy
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Od babeczki. To wszystko jest poukładane tak 'na odwal sie', jak się postaram to wizualnie będzie ok, tylko to wypełnienie w ochraniaczu powinno być spójne a nie jakieś kulki parszywe  Oby od faceta była lepsza! Nie chce mi się bawić w żadne reklamacje, generalnie to kulkowanie jest najgorsze, bawełna jest normalna, wykonanie też w porządku, może się czepiam, pozytywa jej wystawię ale nic więcej u niej nie kupię ani nie polecę innym 
|
a też się nad takim rozwiązaniem zastanawiałam grrrr;p już z pościelą to ja nie wiem zupełnie co robić i jaką kolorystykę dobrać. Postawiłam w pokoju Liliowego (dla Lili) storczyka i powiem Wam że wygląda z tym żółtym bardzo ładnie
|
|
|