Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 12:40   #3995
201607250928
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=tI-jxQptqyg

Czy tylko mnie tego typu filmiki przytłaczają? Nie dość, że działa mi to na psychikę hehe to jeszcze dam sobie małego palca u nogi uciąć, że połowa z tych rzeczy jest przeterminowana
Na ten filmik czekałam bardzo długo Myślicie, że np. Maxi ma mniejszy zbiór? Poza tym, np. rzęsy Velour,Ardell dostaje za darmo, w ramach współpracy. (Kiedyś jedna z blogerek dostała od Ardell całe pudło rzęs za darmo , Shaaanxo wielką paczkę od Nyxa itd). Tak w ogóle 1:57 pokazuje szufladę z pielęgnacją - pewnie to dlatego jest #flawless
Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Mnie się podoba Jakoś ten makijaż idealnie pasuje do włosów.
Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie tego pana ?

Nie wszystkie metamorfozy mi się podobają,ale większość jest super i fajnie zmontowane choć to już starszy filmik.
Nie podoba mi się Szczególnie ta starsza Pani, która jest zrobiona na Murzynkę :szok: Myślałam, że to będą transformacje, jakie robi Samer Khouzami
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Czy złote, można kupić!
Kupiłam trzy Mama i Siostra dostaną prezencik

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Nie mam konta na ebayu, nie znam się. Ale serio przesyłka jest darmowa i płacę za wszystko 3 zł? To komu się to opłaca? :P Jak ostatnio szukałam color tatoo to w niektórych miejscach wyświetlała mi się np. wysyłka za 150 zł.
Ebay to specyficzne miejsce Czasem znajdziesz okazje, czasem właśnie na przesyłce, zarabiają więcej (nie uwierzę, że gdzieś na świecie wysyłka takiego małego słoiczka będzie kosztować 150 złotych ). U Azjatów najważniejsze jest zadowolenie klienta - zamawiałam na Ali paletkę, przyszła zniszczona, napisałam, wysłali mi nową i przeprosili - nie robili żadnych problemów, np. że w transporcie się uszkodziła i ich to nie interesuje. Myślę, że wyprodukowanie takiej rzeczy, która potem jest sprzedawana za 3 złote kosztuje max 10 groszy.

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:44
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora