Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co z tego, że upał taki? Nadchodzą emu, botki i kozaki! Plotkowy-butowy cz.93
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 13:58   #1137
BlueSunshine
Zakorzenienie

Dot.: Co z tego, że upał taki? Nadchodzą emu, botki i kozaki! Plotkowy-butowy cz.93

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Tak, to niestety na pewno taki ciemny brąz

Też mi się marzą te z Twojego linku ładniejsze kurcze niż te u Selki teraz, może jak któreś z tych teraz otwartych nie wypalą to któraś z dziewczyn skusi na otwarcie ich chciałam brać te u Selki, ale jak wtedy zobaczyłam ten link u Ciebie to jednak te ładniejsze
w sumie nie wiadomo czy ktoś je otworzy te od selki są również bardzo fajne
Cytat:
Napisane przez teacup Pokaż wiadomość
U Wiki takie ładne te sztyblety są, naprawdę nie widzicie, że są 100 razy lepsze jakościowo?
Te wyjdą łącznie za 58zł (liczyłam jeszcze vat+wysyłka), a tamte śliczne u Wiki tylko 16zł więcej.
To jeszcze szybka reklama. Do kompletu zostało tylko 2x39 i 1x41
wybredna się na stare lata zrobiłam i jednak bardziej mi się podobają te z mojego linka wybacz... a to czy są lepsze jakościowo to wiesz po zdjęciu ciężko stwierdzić :P jeśli np selka by otworzyła te które mi się tak marzą to wysyłkę miałabym z pozostałymi trzema parami które będzie mi wysyłać jeśli się również zbierze reszta więc ja też to trochę inaczej liczę no i jednak mocniej potrzebuję chociaż jednej pary butów bez zamków po zewnętrznej stronie, czegoś bez złotych elementów etc ale też najchętniej na zamek żeby było wygodniej niż przy samej gumce no i też nie oczekuję od butów za 50 złotych trwałości na lata a na liche które się rozkleją po trzech dniach też mi nie wyglądają