Dot.: Co z tego, że upał taki? Nadchodzą emu, botki i kozaki! Plotkowy-butowy cz.93
Cytat:
Napisane przez sskers
A ja powiem, że mam kilka par botków, które mi służą i służą i rozpaść się nie chcą 
|
bo to różnie bywa i nigdy nie wiadomo jak się trafi.. te moje buty od sandry i wiki są moimi ulubionymi na długie spacery z dzieciakami niejedną pogodę przetrwały i dlatego biorę teraz podobne tej samej firmy z tą samą podeszwą bo je szczerze uwielbiam nawet skórzane firmówki za kilka stówek potrafią się szybko w tych czasach rozlecieć więc to chyba trochę loteria jaki model się trafi ale jak widzę np te botki które zamawiała teraz wika z ccc za 120 i te same tu na wątku za 50 to mi się tak trochę ciśnienie podnosi jak muszę wybrać buty stacjonarnie i wiem ile za nie przepłacam za to, że dostanę paragon do nich i mogę je przymierzyć 
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
Cytat:
Napisane przez adzienka
Oj też pamietam te czasy kiedy trzeba było czatować na buty...i ta adrenalina
Chyba od jakiegoś pól roku-roku? jest tak na zamówieniowym. Kiedyś pamiętam,że na plotkowym było więcej tematów poruszanych-ogólnie było tak "swojsko". Teraz 99 % tematów,to buty 
|
to prawda no trochę się pozmieniało ale nie ma co narzekać i tak dobrze, że zamóienia się chociaż kręcą bo szczerze to po tym kryzysie z nieprzyjmowaniem do zamówień etc myślałam, że wątek padnie ale na szczęście został
Cytat:
Napisane przez adzienka
Przynajmniej w uszy będzie Ci cieplej 
Ja mam rozmiar większy od Twojego i czasem jak nie posiedzę na wizażu,to upatrzone buty mi przejdą koło nosa 
|
wy przynajmniej możecie wziąć za duże buty i je wypchać ja mam tylko możliwość ucięcia sobie palców żeby coś na mnie pasowało wiec i tak jak zawsze będę się kłócić, że macie lepiej