Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Nie patrz, jestem brzydka!" , czyli mieć naście lat w dzisiejszych czasach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 18:06   #3
201605090940
Konto usunięte

Dot.: "Nie patrz, jestem brzydka!" , czyli mieć naście lat w dzisiejszych czasach ;)

być może coś w tym jest, ale pewnie w jakichś skrajnych środowiskach. nie posiadam wielu modnych rzeczy i jakoś nikt mnie nie skazał przez to na ostracyzm społeczny.

nie przyglądam się z zazdrością tym siostrom ponadto wiem, że na instagramie królują zdjęcia wypindrzonych, podrasowanych programami graficznymi lasek. ten portal idealizuje życie jego użytkowników poprzez treści, jakie na niego wstawiają. myślisz, że ich życie to tylko modne ciuszki, drogie kosmetyki i smakowite jedzonko (wstawianie zdjęć jedzenia = )?

nie posiadam żadnej z wymienionych przez Ciebie rzeczy, nie uważam się za brzydką i nikt nie uznał mnie poprzez to za gorszą

choć przyznaję, gonitwa za lajkami, jak to ujęłaś, jest śmieszna, ale cóż są desperaci, którzy zrobią wszystko dla nieszczęsnego lajka, ale są też ludzie wstawiający interesujące i bynajmniej niegłupie treści.

trzeba się trzymać od tego na dystans, a wszystko z naszym poczuciem wartości będzie w porządku
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując