Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 19:56   #91
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
przepiękne połączenie idealne <3
i ten makijaż.. mruu.. i firana rzęs
To takie "moje" mani było i taki "mój" makijaż. Szkoda, że zazwyczaj nie mam na to czasu..

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
to już po skróceniu? bo jakoś nie wyglądają...
a gdzie tam, to przed kwiatkiem było.. skrócone sa na prawdę krótkie, ale jeszcze mam chyba z jedno mani w zanadrzu przed tym.

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Uziemienie bezbłędne
Szkoda pazurka

O mamo ten Twój kształt Lakier mi jakoś tak średnio
hehehhe a i owszem!

Eeeee to ja sie już tym ksztaltem pożegnałam niestety.. teraz mam mini cos tam.

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
ouu, ale mrok cudny
makijaż w moich klimatach, uwielbiam takie ciemne a ostatnio mam mega zajawkę na takie zielenie, szkoda tylko, że nie mam takich metalicznych ale wszystko do nadrobienia

oł jeeeeaaaah też lubię takie klimaty Nooooo Kochana jaki problem! Nadrabiaj. Ja własnie kliknełam sobie Sleek Arabian Nights. Proszę nie doliczać sie ile mam paletek Sleek'a

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
A mnie z kolei z seriali nic nie grzeje ani ziębi - z Czystą Krwią pożegnałam się wczoraj i zostało mi teraz Pretty Litte Liars, gdzie poziom absurdu wylewa się uszami, ale fanie się pogapić
hehehehehhe kiedyś przeczytam ksiązkę, na prawdę. Zastanawiam sie czy to serialowcy tak pojechali po calości czy autorke też poniosło. Ponoć jedno z drugim już dawno sie rozjechało, no ale...

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Omnomnom
Takich ultraciemnych, drobinkowych zieleni mogłabym mieć na pęczki i byłoby mi mało
nooo ja gdzieś na pęczki mam

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.

Edytowane przez MgielkaM
Czas edycji: 2014-08-28 o 16:01
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora