2014-08-27, 19:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez meeow
przepiękne  połączenie idealne <3
i ten makijaż.. mruu.. i firana rzęs 
|
  To takie "moje" mani było i taki "mój" makijaż. Szkoda, że zazwyczaj nie mam na to czasu..
Cytat:
Napisane przez Yenotek
to już po skróceniu? bo jakoś nie wyglądają... 
|
a gdzie tam, to przed kwiatkiem było.. skrócone sa na prawdę krótkie, ale jeszcze mam chyba z jedno mani w zanadrzu przed tym.
Cytat:
Napisane przez agaszak
Uziemienie  bezbłędne 
Szkoda pazurka
O mamo ten Twój kształt  Lakier mi jakoś tak średnio 
|
hehehhe a i owszem!
Eeeee to ja sie już tym ksztaltem pożegnałam niestety.. teraz mam mini cos tam.
Cytat:
Napisane przez Hanan26
ouu, ale mrok cudny
makijaż w moich klimatach, uwielbiam takie ciemne  a ostatnio mam mega zajawkę na takie zielenie, szkoda tylko, że nie mam takich metalicznych  ale wszystko do nadrobienia
|
oł jeeeeaaaah też lubię takie klimaty Nooooo Kochana jaki problem! Nadrabiaj. Ja własnie kliknełam sobie Sleek Arabian Nights. Proszę nie doliczać sie ile mam paletek Sleek'a 
Cytat:
Napisane przez vivinn
A mnie z kolei z seriali nic nie grzeje ani ziębi - z Czystą Krwią pożegnałam się wczoraj i zostało mi teraz Pretty Litte Liars, gdzie poziom absurdu wylewa się uszami, ale fanie się pogapić 
|
hehehehehhe kiedyś przeczytam ksiązkę, na prawdę. Zastanawiam sie czy to serialowcy tak pojechali po calości czy autorke też poniosło. Ponoć jedno z drugim już dawno sie rozjechało, no ale...
Cytat:
Napisane przez vivinn
|
nooo ja gdzieś na pęczki mam
Edytowane przez MgielkaM
Czas edycji: 2014-08-28 o 16:01
|
|
|