2014-08-27, 20:56
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
zdr
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47884306]Jem czekoladowe crispello z milki i zagryzam parowkami. Jestem w ciąży, wolno mi [/QUOTE]
Ja uwielbiam waniliowe choć nie pamiętam już kiedy ostatnio jadłam bo staram się bardzo ograniczyć słodycze 
Cytat:
Napisane przez golgie
Julcia ma niestety zapalenie uszu i jedziemy na antybiotyku:/W nocy przyszła do mnie do łóżka i narzekała bardzo na uszko,więc kolejny czopek zapodałam i już spała.Dziś też nie bardzo ma apetyt,ale kaszę rano zjadła,na drugie śniadanie kawałek pomidora i parę kawałków parówki, teraz jej barszcz czerwony ugotowałam i też troszkę zjadła, potem może choć skubnie ziemniaków z sosem 
Muszę jej też zakraplać oczy,co jest niezłym wyzwaniem, probiotyk jej śmierdzi   Mam nadzieję,że szybko wyzdrowieje,bo w poniedziałek przedszkole...
Dodam, że za wizytę płaciłam 35zł,a za leki około 100zł:/Myślałam, że to właśnie wizyta będzie droższa.
|
Dobrze że już wiadomo co jest i antybiotyk powinien szybko zadziałać. Trzymaj się dzielnie bo chore i marudne dziecko to ciężka przeprawa.
Cytat:
Napisane przez carolciuska
UWAGA!
Witamy na swiecie kolejnego maluszka!
Dzis na swiat przyszedl Metkowy Mateuszek, waga 2980 gr i 50 cm
Trzymamy dalej kciuki, maluch na razie podlaczony pod tlen, bo ciezko oddycha, byc moze przez ta infekcje, ktora Metka miala.
Takze zaciskamy kciukasy mamuski i brzuszkowe dzieciaczki za Matiego!
Po 18 bedzie wiadomo czy Mati bedzie musial zostac przewieziony na OIOM, Meta jest dobrej mysli, ale jest obolala po cc.
|
super, niech Metka szybko dochodzi do siebie a Mati okaże się silnym chłopakiem 
agnes 2011 super że się odezwałaś i już ogarnęłaś z maleńką Izą. Trochę przeszłyście ale super, że dobrze się skończyło.
A ja dziś czuję się delikatnie mówiąc jakby mnie walec drogowy rozjechał. Coś mnie zbiera. Tzn nie na poród tylko tak przeziębieniowo-grypowo. Cały dzień mi niedobrze i boli głowa. Na obiad zjadłam tylko kaszę z pomidorem i położyłam się zdrzemnąć. Miałam rozpalone policzki, ale jak się obudziłam i zmierzyłam temperaturę to jest ok. Do tego bolą mnie mięśnie i skóra jest bardzo nadwrażliwa Nie mam pojęcia co to się dzieje z moim organizmem ale jakby mi tak przyszło rodzić to nie mam siły. Jestem głodna (stąd też brak sił) a z drugiej strony tak mi niedobrze że jak się po obiedzie położyłam to czułam wszystko w gardle Łyknęłam już apap ale guzik to dało, głowa dalej boli okrutnie. Zresztą apap nigdy na mnie nie działał
|
|
|