Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 20:16   #2146
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no mam czasem i dziwnie sie wtedy czuje

no tak mnie to rozbawiło serio. Bo dorobiłam sobie do tego historie (ale wtedy mnie to mega śmieszyło teraz w sumie nie )

zdrówka dla tż ! siostra tż będzie teraz mieć artroskopie kolan obu ! też ma reumatoidalne zapalenie stawów. Ta co u Nas była

ja z fryzjerem tez tak zawsze mam z emusze umyc i ulozyc. Niemniej poka
No i co tam nakupowałaś

czym to sie różni od legginsów ?

A nie pomyślałaś, że mogło to źle zabrzmieć jak mówisz że nikt nie zwrócił uwagi na to jak mówi Oliwka. A nie przypominasz już sobie jak wszystkie byłyśmy pod wrażeniem jej mowy. A potem nagle piszesz, jakby z pretensją że nie wrzucasz teraz filmików z tym jak mowi bo nikt na to nie zwraca uwagi. Troche przesadzasz. Ania delikatnie zwróciła Ci uwagę a Ty ją oskarżasz o wonty Jak zwykle afera bo ktoś zwraca Ci uwagę

Aa w ogóle to Hania miała dziś odwiedziny Daria ja odwiedziłą i sie ładnie razem bawiły ))))
Cos jak jeansy ale nie takie sztywne, zazwyczaj z guma. Dla mnie zwykle jeansy sa za sztywne, mowiac kolokwialnie uwieraja w dupe A chce dokladnie te http://www.ffmoda.com/pl/dla-niej/jeans/hj42313608/

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
skąd taki pomysł, że robiłam ?
Ty bys nie robila zdjec

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora