Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 20:47   #305
emi29w
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Cytat:
Napisane przez Malinka_5 Pokaż wiadomość
dzień dobry,

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ----------

zacznij od gwiazdek
tak właśnie zaczęłam od gwiazdki
Cytat:
Napisane przez mirosek Pokaż wiadomość
Powitać
u mnie słonecznie cieplutko, prawie bezwietrznie
emi ozdoby w zerowych plikach przyszły

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

nie wiem jak mogłaś wyjść z domu i je zostawić same na łaskę losu
mogłaś wziąć je do pracy i tam cerować
wysłałam jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
o widzę, że się mój poranny post nie wysłał

u nas wielki dzień - Magda zaczyna dzisiaj gimnazjum, a Marzenka podstawówkę. Chyba mam stresa
pewnie nie było tak źle
Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
aha zapomniałam wczoraj napisać, że najlepszy w malowaniu jest mój szwagier
rano wynosi wszystko z pokoju, a wieczorem już wnosi z powrotem
u mojego natomiast też trwa to wszystko dłuugo
bo tak jak u Agi nie można niczym szurać po podłodze, bo się porysuje (my mamy parkiety i tu go rozumiem, bo cyklinowanie to jest koszmar, koszmar, i jeszcze raz koszmar )
poza tym od bardzo dokładny jest, wszytsko okleja taśmami, tzn. futryny, pasek od sufitu, okna itd. , demontuje wszystkie gniazdka, a potem trzeba je przecież zamontować z powrotem
i też najpierw gruntowanie, a potem malowanie, pierwsze dwa dni sufit zawsze 2 warstwy, potem ściany oczywiście 2 warstwy, w w salonie były nawet 3
i takie malowanie pokoju to trwa około tygodnia
więc jak ja słyszę hasło malowanie, to już mnie ciarki zaczynają przechodzić , bo wiem co się święci
tak wyglada u mnie malowanie ,ale tylko po dwie warstwy farby
Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
Aga jak na małą torebkę dla dziecka to wystarczy , tylko nie wiem czy czasem ten 2 mm nie jest za miękki, lepiej weź 3mm sztywny (techniczny) ale nie impregnowany i ten ze spokojem przeszyjesz ręcznie

były u mnie klientki, dostałam zamówienie na czapkę i i sukienkę
a do tego mam wykombinować malusieńskie płaskie sukienki, które dziewczyna będzie mogla wykorzystać do kartek, max 5-6 cm

moja mama ostatnio wycinała/przycinała sobie trójkąty z firanki ,taki wzorek i pyta : chcesz takie małe choinki?
Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja już do pracy wróciłam po urlopie i musze robótki przeprosić, bo mam zamówienie na 2 duże sowy- takie poduszki na łóżko i herbaciarkę, koleżanka jeszcze chce coś dla kolegi strażaka na urodziny, ale nie mam pomysła może cos podpowiecie?

Był dzis u mnie w pracy wójt i prosił żebym kandydowała w najbliższych wyborach na radną z naszej miejscowości podziękowałam i delikatnie odmówiłam, nie mam na to czasu, ani checi współpracy z moją p. sołtys
od razu na wójta startuj
strażakowi jakąś sikawkę
Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
To pokażę ponczo o którym mówiłam na spotkaniu, zapomniałam wstawić zdjęcie, ale to dobrze, bo taka odzież jest bardziej odpowiednia do pogody która jest za oknem
Bardzo ładna takie kolorki meksykańskie

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
Agatka tylko zgubiła przy okazji też plan lekcji
może jest plan lekcji na stronie szkoły ?
Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Która jaszczurella zabrała mi słoneczko?
u mnie dziś zimno i pada od wieczora deszcz brrrr .....
emi29w jest offline Zgłoś do moderatora