Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 21:59   #195
201612060923
Konto usunięte

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Tusz loveley żółty polecam jak najbardziej! Rzęsy są po nim super- długaśne
Co do c-thru to się właśnie w sobotę wybiorę pod wieczór/ późne popołudnie i mam nadzieję, że jeszcze dla mnie coś zostanie Jak coś to mam 3 biedronki do obskoczenia. Ale ja kupię zapach albo różowy albo niebieski

Widziałyście te mydła do rąk z Ziaji na facebooku?
Ja się w pierwszej kolejności chyba skuszę do grapefruit z zieloną miętą
Pearl Garden? Ja miałam je w wersji deo, bardzo mi się podobały. Takie słodkie kwiatki, owocki, niezobowiązujące, nieco infantylne, ale fajne. Szczególnie na co dzień. Dziwi mnie, że ten zapach nie gryzie się z moim stylem, czyli ubrania w stonowanych kolorach, czerń, biel, szarość oraz ciemne, no i dżins, zazwyczaj ciemny. Mam naprawdę mało ubrań w żywych kolorach, jakaś taka jestem, że chyba lubię się celowo postarzać ciuchami i zachowaniem, bo twarz mam bardziej dziecięcą i wszyscy biorą mnie na początku za młodszą niż jestem.

Jakie mydełka?^^ Wprawdzie mam polubioną Ziaję na fb, ale teraz naprawdę rzadko tam wchodzę(bo nie mam po co) i jestem nie w temacie.

Cytat:
Napisane przez princess18 Pokaż wiadomość
Z masek na włosy, dla mnie, najlepiej sprawdza się fioletowa (z jedwabiem). Dyscyplinuje je i nawilża, a włoski ładnie się układają. Ja też czekam z niecierpliwością na zestaw antybakteryjny W tamtym roku zestawy można było zakupić w połowie listopada-do lutego. Seria Remodeling pewnie będzie kosztować z 25zeta. A z Manuka zobaczymy... W sumie w Maunce jest trochę produktów i ze 2 różne zestawy da rady wykombinować...
Ja używałam tej z ceramidami i mi się przejadła. Ta jedwabna mnie bardzo ciekawi, chętnie bym ją wypróbowała, ale nie mam dostępu.

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Coś mi w tych pomadkach nivea nie pasuje, czegoś brakuje. Bebe mają wszystko w sam raz, zapach, konsystencja, ja najbardziej lubię różaną, choć intensywna pielęgnacja też bardzo w porządku.
Z ziaji jestem ciekawa balsamu do ust, nie miałam okazji używać, pewnie bym sobie kupiła najprędzej masło kakaowe Coś czuję że w końcu jak mi wpadnie trochę kasy to zrobię duuże zamówienie przez internet ze wszystkimi kosmetykami ziaji które chciałabym wypróbować a nie przyłapałam ich w sklepach
Dla mnie Nivea są za lekkie(tylko klasyczną lubię) i jakoś nieswojo się z nimi czuję. Ja muszę czuć, ze mam coś na ustach.

Mnie też kusi spore zamówienie Ziai w internecie. Trochę za dużo mam teraz tych zbierań na zamówienia-chcę zamówić Hakuro do pudru, coś z BU i do tego jeszcze coś z Ziai. Mnie kusi krem do rąk z serii Masło Kakaowe, bo widzę w tym solidnego tłuściocha, którego teraz tak potrzebuję.

Zgubiłam gdzieś moje okulary. Jak moja okulistka by usłyszała jakie ja fajne rzeczy robię moim oczom, to chyba bym miała u niej niezły wykład.
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora