Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 22:10   #1946
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
Remont jest wlasnie przy tym mcDonaldzie gdzie chcesz wysiąść, wysidanie tam jest wygodne dla kogoś kto cię podwozi, ale zupelnie nie dla Ciebie. Nie da się z tamtąd dotrzeć praktycznie nigdzie, a już na pewno nie na dworzec. Z Auchan do Katowic jest godzina, ale nie wiem jak chcesz się tam dostać, to są przeciwne strony miasta.
Hmm a to nie jest wzdłuż tej samej drogi, w sensie McD i Auchan tylko po prostu dobrych kilka km dalej? Wysiadam tam, bo wydaje mi się, że stamtąd będę miała najbliżej właśnie do Galerii Jurajskiej i dworca PKP - GJ kojarzę właśnie i pamiętam, że stamtąd szłam z buta jakieś 10 minut na dworzec, spod McD pewnie z 20 minut będzie? Osoba podwożąca mnie do Cze-wy zawraca, więc nie będę prosiła o dalsze jechanie. A da się tam złapać stopa, w sensie jest jakaś zatoczka? Albo jak dojechać stamtąd do Auchan?
W drugą stronę będę już jechała pociągiem, ale zależy mi właśnie, by jak najszybciej dostać się do Katowic.
Dobra, doczytałam jeszcze raz, co napisałaś. Zaraz będę kombinować, jak inaczej tam dojechać.

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2014-08-27 o 22:11
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora