Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 21:56   #657
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)

Cytat:
Napisane przez poczwarkah Pokaż wiadomość
Kocyk ekstra Aż pojadę do Pepco!

Co do epilepsji to zgodzę się z Farminką że powinnaś zrobić tę konsultację... A nuż pozwoli Ci lekarz rodzić naturalnie. Pamiętaj że przy przyjęciu do szpitala na poród i tak będziesz musiała powiedzieć o epilepsji i może być problem - po pierwsze z samym przyjęciem (musisz rodzić w szpitalu o najwyższej referencyjności), a po drugie ze zgodą na poród naturalny, mogą Cię zmuszać do cesarki.
Może lekarz zaproponuje Ci po prostu lżejsze leki, odpowiednie dla ciężarnych?
No najgorsze, że tyle trzeba czekać. Ale jakieś znajomości trzeba uaktywnić i się wprosić na wizytę szybciej. Dzięki !
Wiesz co, co do dawki to ja miałam bardzo niską. Bo nie mam żadnych ataków ani nic...Nie nazywam tego nawet padaczką, nie dociera to do mnie, że mogę chorować bo przecież nic mi nie jest. Ale konsultacja się chyba przyda. Dziękuje za zainteresowanie

Cytat:
Napisane przez dariuska89 Pokaż wiadomość

Dziewczynki ja mam teraz ciężki tydzień i myślę że rzadko będę zaglądać bo jak wiecie za kilka dni czeka nas zabieg wycinania migdałków u Seby już dziś byliśmy u laryngolog naszej i jutro muszę jechać jeszcze na badania i kolejne dni musze pokupować małemu jeszcze do szpitala jakieś nowe pidżamki i jeszcze do przedszkola, więc od razu przepraszam za nieobecność, na pewno będę czytać tylko przewiduję brak weny w pisaniu.
Wybaczamy Wróć tylko do nas jak będziesz już miała chwilę no i daj znać jak po zabiegu. Trzymam kciuki za Sebusia Buziaki !

A ja zaraz padnę ! Objadłam się jak nie wiem, Olinek szaleje. Posiedziałabym pewnie jeszcze ale brzuch twardy i już boli, czas się kłaść. Super zakupy dziewczyny ! Isgaard, cudny śpiworek. I cena przyzwoita. Ja mam 2 więc nie chcę kupować kolejnego.
Gratki za wizyty, Maluszki rosną, biedne tylko nasze kręgosłupy/rwy kulszowe/biodra/nogi itd. No ale coś za coś
Dobrej nocy