Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-27, 23:04   #2183
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

O kurcze to faktycznie się nieźle rozniosło Mi zaatakowało tylko palce u rąk a jak przenosiło się na rękę koło pachy to poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk żeby to zatrzymać. Do tej pory mam małe zmiany na palcach i tak w stu procentach to tylko raz mi to zginęło i to na tydzień około... A potem od nowa polsko ludowa. Teraz mam to naprawdę małe ale za cholerę nie mogę się tego pozbyć,to się ani nie powiększa ani nie zmniejsza ale... Chyba znalazłam na to pewien sposób. Jako że eksperymentuje z tym już jakiś czas to wymyśliłam że spróbuje z liściem agawy. Mamy dorodną agawę,mama ciachnęła mi liść i dwa razy wymazałam tym sokiem z liścia te zmiany (oj jak cholernie to szczypało na zmianę ze świądem) ale to co było najgorsze po tych dwóch razach zeszło Miejsce między kciukiem a wskazującym było mocno czerwone i nagle to zeszło,jest delikatnie suche jeszcze ale w porównaniu z tym co było to jest pięknie. Natomiast reszty zmian na palcach jeszcze nie poskutkowało. Wydaje mi się że z liścia aloesu ten "sok" taki trochę lepki byłby lepszy. Nie masz domowych roślinek tego typu?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora