Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 09:56   #1303
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Też bym wolała, ale jakbyś miała 206 cm miejsca na łóżko to byś się cieszyła, że w ogóle jakiekolwiek wejdzie Sypialnię mamy malutką, akurat na łóżko, szafę i komodę, do spania

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

U mnie to samo Jako nastolatka nosiłam podarte spodnie i koszulki zespołów, słuchałam punka i jakiegoś lekkiego metalu. W liceum zmieniłam spodnie na spódnice i sukienki, których od lat nie odpuszczam, koszulki zespołów na bluzki z głębokim dekoltem, za to muzyka głębiej w metalową sieczkę

Odchudzałam Schudłam prawie 50 kg, ale nieeeeee, boże, przytyłam 10 kg i jest spox
Jestem fanką mięciutkiego ciała

Pewnie większości bardziej się podobałam chudsza, ale niech się na cyce walą.

Mizianie to np. drapanie po plecach lub po głowie, w moim słowniku Mówię TŻ-towi "pomiziaj mnie" to znaczy, że ma mnie drapać po głowie Tak samo miziamy kotki
50kg??o.o

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Judith - jesteś śliczna
a mizianie to w takim razie takie delikatne drapanie
kiedyś moj głupi sąsiad nudził mnie żebym podrapała go po plecach (notabene on oto zanudza każdego, nawet kiedyś mojego ojca o to nudził jak byli na męskim wyjeździe) i ja go tak podrapałam że mu zostały pręgi na plerach i mnie już o to nie prosi
a ojciec mój mu wtedy na wyjeździe kupił taką draparkę z drewna do pleców
Hahaha ale to chyba jakiś bliższy sąsiad? To zdecydowanie mnie dziwi :-D

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora