Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 10:18   #4511
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

[QUOTE=Asia19x;47896479]
Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Asiu ja ogolnie czuje sie dobrze ale to kłucie miałam ostatnio takie mocne i kość ogonowa czułam i ogolnie w Bożenie to tak jakby mała juz wychodziła ale przeszło u Ciebie to moze sie zaraz zaczac bo przecież malutka bardzo nisko...moja tydzień temu jeszcze sobie siedziała wyżej a jak pytałam o te klucia lekarza to podobno jest obniżanie maluszka...ale kto tam wie w końcu nasze dzieci maja swoje charakterki i nikt nie jest w stanie przewidzieć co tam sobie w główkach ubzdurały

Tak w ogole to Witam sie
W nocy myślałam, ze urodze dzisiaj po 24 złapał mnie taki mega bol jak na okres, ze leżałam i zachowując spokój analizowalam czy boli cos jeszcze, ile boli i jak boli...bolał tylko brzuch bardzo mocno (ale dobrze bo ćwiczyłam oddechy i te sprawy ) i co? I ... tak oddychalam, ze zasnęłam a teraz zeby nie to, ze mała sie rusza to bym nie wiedziała, ze w ciazy jestem...jutro wizyta

Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i moze sie dowiemy, która następna

.[/QUOTE/]

Serio kłuje gdy dzidzia się obniża? Żeby zaraz nie wyszła, skoro moja tak nisko Strasznie niemiłe uczucie gdy tak kłuje i to w jednym miejscu, z boku Bożeny

Nasze dzieciaczki są udane, nigdy nie wiadomo na co im przyjdzie ochota Moja tak straszy tyle czasu, rozwarcie, główka nisko i od wizyty już 9 dzień mija, a gin mówił, że do 14 dni nie wytrzymam. Może mnie złapie we wtorek jak będę chciała do niego na wizytę pójść
To czekanie naprawdę jest okropne. Patrzę na wózek, na inne rzeczy dla małej i mnie skręca aż!

To miałaś akcję nocną Asiu! Może dziś się powtórzy i już nie przejdzie?

Stasiu Magdy grzecznie poczekał aż dojedzie i ruszył z kopyta Jejku, jak dobrze, że szczęśliwie dojechała do rodziców.

Mistic dziękuję, zamawiam ten drugi, bo widać, że grubszy

Wypiłam koktajl z bananka, ale dobry

No pamietam jak biedna sie martwiłaś leżeniem a teraz wyganiac trzeba no a z tym kluciem to tak mi ten lekarz mówił i ja zauwazylam, ze takie mocne miałam wlasnie jak pochodzilam po mieście albo po wejściu do teściów po schodach wiec moze cos sie tam działo
Ale juz by sie mogło rozkręcić u mnie nic mi nie dokucza ale kurcze nie lubię siedzenia jak na bombie strach po sklepie dłużej chodzić zeby mi wody nie odeszły

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora