Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 10:55   #4518
kachna21
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
88madziuszka88 mi napisała, że odeszły jej wody i jest po ktg. Potem da jeszcze znać! Mamy trzymać za nią kciuki! Dzieje się

PS. Nie wiem o której to napisała niestety, bo telefon mi padł w nocy i teraz włączyłam.
!!!!

porodówka na całego
Dzień dobry wszystkim
ale miałam noc dziewczyny...... praktycznie nieprzespaną dostałam skurczy!! pierwszych, bo do tej pory nawet takich krótkich nawet nie miałam. i zaczelam liczyc i zapisywac w kalendarzu...meczyło mnieod 3 do 4 (skurcze dłuuugie bo 40-50 s)
potem od 6 do 7 no i dokad wstałam czyli tak 9.20 do teraz, mam co jakies 7-8 minut.
zgadza sie z tymi przedporodowymi ze szkoly rodzenia tylko polozna mowila ze do szpitala jak sa co 5 minut min 45 s i coraz bardziej bolesne, a u mnie sa na jednym poziomie poki co, da sie wytrzymac.
chyba zaraz wykonam probe wodna....nie wiem sama. jak myslicie jak beda coraz bardziej bolesne do kiedy sie zbierac sie na ip? bo narazie są, ale da sie wytrzymac, nie wiem ile moge z nimi w domu siedziec, tz opiero za 3 h bedzie mogł przyjechac boje sie
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora