Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-16, 12:29   #158
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
kulbit, ojej, ale "niespodzianka". Co za jakiś *&*^@#! Przykro mi, kochana Ale z tym ubezpieczeniem to racja, nie opłaca się zgłaszać Spróbujcie może na szrocie takiej szyby poszukać? Mozna trafić nawet nową szybę a za to dużo taniej

Jak nam stłukli szybę ( pisałam Wam o tym - w lutym to było), to też nie zgłosiliśmy do ubezpieczyciela, tylko po prostu na szrocie kupiliśmy szybę. I tak nie było źle, bo szyba jak nowa, daliśmy za nią 20 zł a mąż sam zamontował. Ale te nerwy... to ja dziękuję. Na policję zgłosiliśmy. Okazało się, że nie tylko nam chcieli ukraść GPSa, ale i na kilka innych sprzętów samochodowych się połasili. Ale wiecie co, policja mnie tym razem zaskoczyła poytywnie. Złapali ich: 3 gości w wieku 17-20 lat A na koncie już mają trochę W sierpniu odbędzie się rozprawa.
Dziękuję Knife
Już znalezlismy szybe i wstawilismy, ale niestety to jest szyba z całym mocowaniem, bocznym słupkiem i uszczelką, bo to takie auto, w którym jak się otwiera dzwi to nie ma górnej obejmy szyby, rozumiesz? I niestety za używane zapłacilismy 200 zł, nowe kosztuje 700-800!! ta duża szyba opuszczana jest tańsza od tej małej!

To może żle ze nie zgłosilismy na policję, już sama nie wiem..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora