Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 12:06   #2703
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mój ma to samo ja wiem, ze on sie bedzie musial upic na wlasnym weselu bo inaczej bedzie ciezko wiadomo, ze nie tak, zeby sie tarzać, ale no...wypic musi

A ja wlasnie zamowilam oprawe muzyczna do kościoła babka jest muzykiem w teatrze, gra pięknie zagra nam na skrzypcach w kościele za 200zł i będzie Ave Maria Schuberta i moze Hallelujah Cohena (tak to sie pisze )
Mój nie wypije więcej niż 2 kielony, bo mu po alkoholu niedobrze.. a lepsz Pan Młody deptający PMkę, niż Pan Młody, który całe własne wesele spędzi tuląc się do wc

Super z ta oprawą muzyczną

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dostałam dziś zdjęcia od fotografa przez to od rana nie mogę się skupić na pracy i setny raz oglądam wszystko od początku zdjęcia są świetne, zwłaszcza te z pleneru wyszły idealnie tak, jak chciałam

naprawdę, nie ma co żałować na fotografa
Ja się wcale nie dziwię Podziel się fotkami

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora