2014-08-28, 12:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez butterfly20
ech, dzisiejszą rocznicę spędzę na obiedzie u T. bo przyjechało kuzynostwo męża z UK...
A jeog nie będzie bo ma dzisiaj dużo pracy do wieczora
Ale przed chwilą tu wpadł z wielkim bukietem róż dla mnie i...malutkim z białych margaretek w różowej bibułce dla Tusi. Sweet    :l ove:
|
Wszystkiego najlepszego slodko z tymi kwiatami
Cytat:
Napisane przez bojatoja
Najważniejsze, że zdrowy. Super
Ale Ci fajnie  Chociaż wiem, że dla Ciebie to męczące tak na dłuższą mete 
U mnie taka szarówa, że nic się nie chce.
W ogóle to Filip tak daje mi popalić, jak nigdy wcześniej. Normalnie nie mam już sił. Przez wakacje był przyzwyczajony do ludzi, ciągle ktoś był, codziennie siostrzenica i siostrzeniec tu przychodzili się z nim pobawić, ale wakacje mijają i juz nie będę wpadać. Do tego moja mama była na l4, i teraz wróciła do pracy. O i moja sis od września zaczyna prace, a też bywała codziennie.
No i chyba zaczęło się. Na dłuższą mete nudzi się mu ze mną i płacze. Np. dziś wpadła jedna moja sis z dziećmi, poszła to on pod drzwiami krzyczał, jęczał i tak ciąglee. I kompletnie nie idzie go niczym udobruchać.
Mam nadzieję, że szybko to minie bo osiwieje.
Jeszcze pogoda taka do 
Nie jestem przyzwyczajona aż do takiej samotności i on też. Często mieliśmy jakieś towarzystwo.
 musiałam się wyżalić 
|
U mnie niestety tez nuda. Jak leo sie obudzi to wbijamy na rower bo doszły mnie słuchy ze jest jakis plac zabaw niedaleko. A on taki spragniony kontaktów z dziećmi. Ja tez bym chciala sie z kimś tu zapoznać...
Cytat:
Napisane przez policzanka
Jeszcze raz z całego serduszka w imieniu Lilci dziękuje za życzenia!
W sobote robimy impreze roczkową a ja nadal w czarnej pupie z jedzeniem..no kompletnie nie wiem co jeszcze mozna podac na stół oprocz mięsiwa z grila i sałatek..Kahunia dała pomysł z mozarellą ma ktos jeszcze jakis?
|
Ja bym zrobiła papryke faszerowana mięsem. Akurat na ta porę roku.
Cytat:
Napisane przez 83monia
|
Ten pierwszy widziałam ale tak szczerze mówiąc w smaku nie wiem czy by były powalajace. Jedynie ładne.
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Celna uwaga
Dirty brawa dla Lilki za pierwsze kroczki!
Poli możesz zrobić smażone kulki ziemniaczane, nadziewane pieczarki, sałatkę śledziową, moja mama robi takie jeże tzn nabija na duże wykałaczki pomidory koktajowe, papryke i pierś z kurczaka w kostce i nabija to na połówki jabłek i takie jeże wychodzą  efekt super na stole fajnie się prezentuje  moja mama pewnie by ci pełno podpowiedzi dała bo ona ma zawsze pełno pomysłów 
|
Myślałam ze mięsnego jeża
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg
pl, woj lubuskie, a co  ?
|
Myślałam ze jesteś z anglii.
Cytat:
moje farbowanie czeka juz jakies 2tygodnie  farba zakupiona, a ja sie zebrac nie moge...  ciagle cos...
|
U mnie to samo...
Cytat:
to ciekawe od czego to zalezy 
|
U mnie raz sie pojawila pielęgniarka środowiskowa jak polozna przestała przychodzić. Dała mi nr jakby sie cos działo.
|
|
|