Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kto chce zamówić coś ze mną z foreve21?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-16, 12:22   #52
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Dot.: kto chce zamówić coś ze mną z foreve21?

Więc teraz robie podsumowanie sklepów :
*gojane- napewno wysyłają do Polski, są aktualnie przeceny co jest nam na ręke (niestety dołączają faktury do paczek co może skończyć się dla nas cłem! )
*cutesy- na pewno wysyłają do Polski, ale na życzenie chyba nie dołączają faktury (i chwała im za to!) jakieś tam promocje są!
*delia's , gdzies ostatnio wyczytałam na ich stronie (teraz nie moge tego znaleźć ), że wysyłają do takich i takich państw i tam nie było PL ale ze ewentualnie proszą o maila czy by wysłali po za tamte państwa (mam nadzieje, że zrozumiałyście o co mi chodzi) Nie wiem czy teraz opłaca sie tam coś kupić bo te ich przeceny są jakieś słabe
*promod- nie wiem czy wysyłają do polski co i jak (bo się nie znam dobrze na niemieckim) ale przeceny są kuszące! chociaż już dużo ładnych rzeczy jest wykupionych...
*VS- z tego co wiem wysyłają do polski. nie znam szczegułów. ale seria pink nie jest juz w promocji, wiec troszke słaboo... nie patzr na reszte kolekcji
*AE- nie znam szczegółów zamawiania z tej strony, ale nie ma promocji wiec raczej nie bedziemy TERAZ zamawiać z tej strony...
*80's purple odpada ze względu na ceny- przynajmniej do puki nie ma promocji
*wetseal- czyżby nie wysyłali do PL??

Tak na marginesie Delia's ma suuuper katalog!

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując