Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile bierzecie pieniędzy za paznokcie hybrydowe?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 21:50   #1
nela011
Przyczajenie

Ile bierzecie pieniędzy za paznokcie hybrydowe?

Witam was dziewczyny
Kilka lat temu rozpoczęłam przygodę z tipsami Robiłam je tylko koleżankom sporadycznie, później znudziło mi się to... i cały sprzęt rzuciłam w kąt. W kwietniu postanowiłam zainwestować w nową lampę, wszelkie akcesoria i lakiery hybrydowe.. i tak zaczęła się moja przygoga z hybrydami..Na początku robiłam je sobie, mamie, kuzynkom i ogólnie rodzinie.. Potem zaczęły przychodzić koleżanki i w rezultacie okazało się, że naprawdę dobrze mi to wychodzi. Koleżanki pokazywały swoim koleżankom, mama w pracy itd..dużo osób zaczęło pisać i pytać, czy im też nie zrobię. Dotąd robiłam to za darmo ( wiadomo- rodzina), ale teraz zastanawiam się nad tym czy po prostu nie ,,otworzyć małego biznesu'' Skoro tyle osób pyta, ile pieniędzy za to biorę.... no właśnie... i tu moje pytanie- ile dziewczyny bierzecie pieniędzy za manicure hybrydowy? Używam produktów z Cosmetic Zone. Chciałabym, żeby opłacało mi się robić takie paznokcie . Na początku pomyślałam, że może 20 zł i taką też kwotę podałam jakiejś dziewczynie, wtedy otworzyła oczy ze zdumienia, dlaczego tak tanio... Mama koleżankom z pracy powiedziała, że 40 i są chętne. Czy to nie za dużo? Wiem, że w salonach ceny rozpoczynają się od 60 zł, ale wiadomo nie jestem profesjonalistką. Jednak naprawdę ładnie mi to wychodzi... Sam manicure wykonuje aż 1,5 h. Co o tym myślicie? Proszę o rady
nela011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując