2007-07-16, 14:09
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Francja/Paryż
Cytat:
Napisane przez nati__xxx
Dziewczyny,wybieram się niedługo do Francji w związku z tym mam pytanie: Wiecie gdzie znajdują się (w Paryżu lub gdziekolwiek indziej) jakiekolwiek rynki hurtowe,hurtownie itp. typu nasz "Ptak","Głuchów","Tus zyn" ??? Chodzi oczywiście o ciuchy (w niezbyt dużych cenach  ). Przy okazji poradźcie co można ciekawego zwiedzić,gdzie można się zatrzymać (jadę z rodzicami samochodem z przyczepą camingową) - są tam wogóle jakieś pola namiotowe czy cuś??!! Co można taniej kupić z kosmetyków??Jak z cenami perfum??
Nie wiem czy będziecie w stanie mi pomóc ale zawsze warto zapytać
Pozdrawiam!!
|
Hej wszystkim
Mam dla Ciebie info nati_xxx, jeżeli jedziesz do Paryża, to na przyczepę campingową najlepsze miejsce znajdziesz w Lasku bulońskim, ale musisz się sama dowiedzieć gdzie dokładnie, bo jest tam kilka miejsc. A jeżeli chodzi o jakieś tanie zakupy to proponuję Ci jechać metrem linią nr 2 na stację Belleville i gdy wysiądziesz z metra i wyjdziesz na powierzchnię to jieruj się w dół ulicą, po obu stronach masz masę sklepów. Następne miejsce to również metrlo nr 2 stacja Barbes Rochechouart, kiedy zejdziesz z wiaduktu, na którym mieści się przystanek linii 2 na północ nasz masę "tanich" sklepów. Polecam również Galerię La Fayette i centrum Chatelet les Halles - centrum Paryża linia np nr 1 oraz La Defense - koniec linii nr 1
Miłej zabawy w Paryżu 
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|