Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-29, 09:05   #2005
betist
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Ja z kolei zauwazylam, ze sporo jest produktow poza gazetkowa promocja, tanszych o paredziesiat groszy ale zawsze to cos, np. wczoraj w promo widzialam ser typu feta i sok pomaranczowy Riviva 2l. Mozliwe, ze wiecej jest takich produktow ale nie mialam czasu lazikowac po calym sklepie.
Mnie do tej pory zdarzalo sie w B. jedynie pozytywnie zaskoczyc nizsza cena na paragonie, wiec jest to ewidentne niedpolinowanie ze strony personelu, a nie celowe dzialanie. Zreszta widac po watku, ze nawet nam niekiedy trudno nadazyc za tymi wszystkimi promocjami biedronkowymi, a co dopiero pracownikom, skoro ponoc to nie sklep wklepuje ceny do systemu tylko informatycy to czasem brakuje zgrania i doinformowania.
Natomiast czesto spotykaja mnie takie sytuacje z normalnymi cenami na paragonie kiedy na sklepie jest niby promocja w Tesco, dlatego od razu na miejscu sprawdzam rachunek, bo czesto sa to roznice kilkudziesiecio groszowe i potem nie chce mi sie leciec kawal drogi z reklamacja.