Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-29, 12:13   #2287
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Ewulka ja wyczajam przeceny Chyba, ze cena regularna jest przyzwoita( jestem skapcem). Np widzialam w F&F 3 pack slicznych bluzeczek za 42 zl, czyli 14 za sztuke, cena ok za tyle sa w Pepco te ladniejsze, chyba sie skusze. Dzis bylam w Pepco i przestaje lubic ten sklep. Wzielam jedna bluzeczke za 6zl 100% bawelna. Albo wzornictwo tandeta albo sam poliester Na buty jestem w stanie wydac wiecej do 100 zl powiedzmy, bo mimo, ze szybko wyrasta to jednak od dobrych butow wiele zalezy

Co do pracy... ehh chyba juz jestem na tym pulapie, ze wezme byle co. Widzialam oferte z agencji pracy, produkcja tortow na 2 zmiany. Bije sie z myslami czy wyslac cv.

Nie pisalam wam! Wiecie jak nas wlasne miasto udupilo? Nie mamy dojazdu do zlobka, bo remontuja ulice na ktorej sie znajduje! Autobus jedzie na okolo, obojetnie na ktorym z 3 mozliwych przystankow wysiade mamy prawie kilosa do przejscia ;/;/ Bedziemy musialy wychodzic pol godziny wczesniej ;/ I nie wiem czy decydowac sie na wozek, bo co drugi autobus jedzie wysokopodlogowy Na nozkach to przez pol drogi pewnie bede musiala ja niesc

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora