Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam problem - brak spadku cm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-29, 13:40   #14
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Mam problem - brak spadku cm

Cytat:
Napisane przez Malika1998 Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa otuchy Już odpowiadam na pytania Mianowicie mój wczorajszy jadłospis wyglądał nastepujaco : koło 9 śniadanie 2 kanapki z masłem i salami. 11 kolejne 2 kanapki z salami. Koło 13 obiad : ziemniaki pierś kurczaka i gotowana marchewka. Deser szarlotka własnej roboty Koło 17 kolejne 2 kanapki z salami. Kolacja koło 20 czyli płatki kukurydziane z mlekiem Wiem że jem bardzo dużo ale dodam że duzo ćwiczę
Może lepiej byłoby ograniczyć jedzenie i tym samym ćwiczenia?
Powiem szczerze że wybrałam tak intensywny trening ze względu na to że za kilka dni idę do 1 liceum. I moim problemem jest cellulit. Jestem raczej figura gruszki tzn szczupła góra widać żebra i grube nogi a w zasadzie uda bo łydki są spoko. Myślałam że tak intensywny trening pomoże mi pozbyć się cellulitu ale niestety mimo 3 miesięcy ćwiczeń nadal nie mmoge założyć sukienki a co dopiero krótkich spodenek.
lol. dziwisz się, że nie możesz schudnąć i masz cellulit, skoro jesz tłuste salami i kiepskiej jakości węglowodany? praktycznie nic co jesz, nie jest zdrowe. zacznij jeść pełnoziarniste pieczywo, wywal salami i zastąp je chudą wędliną/białym serem. zacznij jeść warzywa i owoce. płatki kukurydziane zastąp owsianymi i jedz je rano, a nie wieczorem. odstaw słodycze.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując